Fantech Shooter 3 o bütçede önerir misiniz hocam ?Daha bugün elime ulaşan Fantech Eos Pro’yu test etmek istedim. Bu değerler normal mi? Yani stick drift ne tam olarak bilmiyorum ama stick drift sayılır mı?
Ayrıca ölü bölge testini bir türlü yapamadım. Eki Görüntüle 2496262
Stick Drift, kirden ötürü oluşan bir sorun. Analog olan tekerler normalde fiziksel temas ile çalışırlar ve zamanla kir sebebi ile bir eksene doğru kayarlar bu yüzden kendi kendine haraket eder. Ama sizin Gamepad'te Hall Effect olduğu için bu yaşanamaz çünkü fiziksel olarak temas etmiyorlar.Daha bugün elime ulaşan Fantech Eos Pro’yu test etmek istedim. Bu değerler normal mi? Yani stick drift ne tam olarak bilmiyorum ama stick drift sayılır mı?
Ayrıca ölü bölge testini bir türlü yapamadım. Eki Görüntüle 2496262
Bilgisayar virüs olarak algıladı direkt sildi zaten ama evet xinupt ile bağladım.Stick Drift, kirden ötürü oluşan bir sorun. Analog olan tekerler normalde fiziksel temas ile çalışırlar ve zamanla kir sebebi ile bir eksene doğru kayarlar bu yüzden kendi kendine haraket eder. Ama sizin Gamepad'te Hall Effect olduğu için bu yaşanamaz çünkü fiziksel olarak temas etmiyorlar.
Site cihazı görmemiş düzgün.
PC modu ile Xinput bağladığınıza emin misiniz?
Test için bu yazılımıda kullanabilirsiniz:
![]()
Game Controller Tester by POW Games
Test any input device including gamepad, haptic, vibration, mouse, keyboard, touch screen, sensorspowgames.itch.io
Ben eos pro kullanıyorum ama ürünün kalitesi vs beklediğimden baya iyi çıktı bence shooter 3 de aşırı farklı değildir.Fantech Shooter 3 o bütçede önerir misiniz hocam ?
Aynı sorunu bende yaşamıştım, sonradan Windows güncellemesi ile oldu. Şahsen virüs görmedim ama zorlamıyacağım sizi.Bilgisayar virüs olarak algıladı direkt sildi zaten ama evet xinupt ile bağladım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.