Gamepad testi nasıl yapılır?

Enss755

Hectopat
Daha bugün elime ulaşan Fantech Eos Pro’yu test etmek istedim. Bu değerler normal mi? Yani stick drift ne tam olarak bilmiyorum ama stick drift sayılır mı?

Ayrıca ölü bölge testini bir türlü yapamadım.
1747902412464.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Daha bugün elime ulaşan Fantech Eos Pro’yu test etmek istedim. Bu değerler normal mi? Yani stick drift ne tam olarak bilmiyorum ama stick drift sayılır mı?

Ayrıca ölü bölge testini bir türlü yapamadım. Eki Görüntüle 2496262
Fantech Shooter 3 o bütçede önerir misiniz hocam ?

Ayrıca ölü bölge testini bir türlü yapamadım. Eki Görüntüle 2496262
Stick Drift, kirden ötürü oluşan bir sorun. Analog olan tekerler normalde fiziksel temas ile çalışırlar ve zamanla kir sebebi ile bir eksene doğru kayarlar bu yüzden kendi kendine haraket eder. Ama sizin Gamepad'te Hall Effect olduğu için bu yaşanamaz çünkü fiziksel olarak temas etmiyorlar.

Site cihazı görmemiş düzgün.
PC modu ile Xinput bağladığınıza emin misiniz?

Test için bu yazılımıda kullanabilirsiniz:

Stick Drift, kirden ötürü oluşan bir sorun. Analog olan tekerler normalde fiziksel temas ile çalışırlar ve zamanla kir sebebi ile bir eksene doğru kayarlar bu yüzden kendi kendine haraket eder. Ama sizin Gamepad'te Hall Effect olduğu için bu yaşanamaz çünkü fiziksel olarak temas etmiyorlar.

Site cihazı görmemiş düzgün.
PC modu ile Xinput bağladığınıza emin misiniz?

Test için bu yazılımıda kullanabilirsiniz:
Bilgisayar virüs olarak algıladı direkt sildi zaten ama evet xinupt ile bağladım.

Fantech Shooter 3 o bütçede önerir misiniz hocam ?
Ben eos pro kullanıyorum ama ürünün kalitesi vs beklediğimden baya iyi çıktı bence shooter 3 de aşırı farklı değildir.

Bilgisayar virüs olarak algıladı direkt sildi zaten ama evet xinupt ile bağladım.
Aynı sorunu bende yaşamıştım, sonradan Windows güncellemesi ile oldu. Şahsen virüs görmedim ama zorlamıyacağım sizi.

Farklı siteler deneyin birde ama çoğu sitede Dead-Zone testi olmuyor. Birde telefona bağlayıp girin siteye.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı