Rehber Gamepad Tier list

Merhaba, 9.Nesil Xbox kontrolcüsü ile 8bitdo arasında kaldım, almışken olabildiğince iyi bir model almak ve uzun süre kullanmak istiyorum , pc de kullanacağım için ayrıca bir adaptör gerecek Xbox tarafında sanırım. Hangisini önerirsiniz ?

8BitDo Pro 2 modelini öneririm.

8BitDo Pro 2 modelini öneririm.
Cevabınız için teşekkür ederim, ürünü beğendim ancak bu ürün sadece bluetooth ile mi çalışıyor kendi dongle ı var mı yok mu tam kesin bir bilgiye ulaşamadım, açıkcası bluetooth adaptör almak istemiyorum.

Önerdiğiniz ürün bu değil mi , bütçe olarak biraz daha yukarı da çıkabilirim daha iyi önerileriniz de olacaksa.

Adaptör gerekiyor maalesef. Fiyatına göre çok eşsiz bir ürün.

Adaptör gerekiyor maalesef. Fiyatına göre çok eşsiz bir ürün.
Adaptörün sorun yaratacağını düşündüğüm için bu ve biraz daha yukarı bütçelere bundan daha iyi alabileceğim bir ürün düşünüyorum, öneriniz olursa çok iyi olur.

Adaptörün sorun yaratacağını düşündüğüm için bu ve biraz daha yukarı bütçelere bundan daha iyi alabileceğim bir ürün düşünüyorum, öneriniz olursa çok iyi olur.

Örneğin bu ürün adaptöre sahip anladığım kadarıyla ancak tasarımı farklı ne gibi farklar var bu ürün sınıflandırılırsa Pro 2 den aşağıda mı kalır ?

Bluetooth istememe sebebim hem düzgün bir adaptöre vereceğim parayı ürünün kendisine vermeyi daha mantıklı bulmam hemde bluetoothun kendi donglelarına göre daha yüksek gecikme vereceğini düşünmek.

Son düzenleme:
Xbox 9. Nesil ile 8bitdo Ultimate arasinda kaldim. Bilgisayarda kullanacagim için Xbox daha iyi gibi ama 8bitdo'nun Halleffect iyi duruyor. Ama 8bitdo'nun olasi bir problemde ne yapacagim korkusu ve bilgisayar uyumlulugu beni korkutuyor. Sizce hangisini almaliyim. Xbox alirsam amazon germany çok uyguna satiyor su an adaptorlu versiyonunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…