Rehber Gamepad Tier list

Hocam konudan alakasız ama satıcının isminden dolayı hiç güvenilir gelmedi bana. Yorumları falan var mıydı ürünün?

Var fotoğrafları yorumlar da var hem zaten güvenilir olmasıyla alakası yok sahibinden param güven de sistemi gibi para satıcıya hemen gitmiyor sen kargo geldikden sonra tıklayıp paketi aldım diyorsun sıkıntılı gelirse AliExpress desteğe yazarsın yardımcı oldular ben yazdım sıkıntı olursa paranın tamamını yatırırız dediler.



Benim vader4 Pro hatalı falan mı acaba Xbox 9. nesilde bu kadar ölü bölge yok.


Hocam sizin vader 4 de %15 civari ölü bölge var mı yoksa bana gelen cihaz damı bir problem var flydigi programından birkaç ayar değiştirdim pek değişmedi.
 
Son düzenleme:
Ölü bölge değil onlar, Vader 4 karesel joystick kullanıyor varsayılan olarak. Joystick yerinden circle yap böyle istemiyorsan ama karesel genelde daha iyi olur.
 
Ölü bölge değil onlar, vader 4 karesel joystick kullanıyor varsayılan olarak. Joystick yerinden circle yap böyle istemiyorsan ama karesel genelde daha iyi olur.

Kare kalsın o zaman sağ ol bu arada Xbox 9. nesilden daha iyi ama pek gamepad kullanan biri olmadığımdan cihaz iyi olsa da bu neymiş ya diyemedim nedense acaba yanlış mı ayarladım kesin şu ayarı aç veya şunu değiştir dediğin ayar var mı flydigi programı üzerinden.
 
Function Settings önemli, gere kalan kendi zevkin. Mesela ben Autohoykey ile ses açma/kısma, masaüstü değiştirme gibi kısayollar yapıp onları atadım 4 makto tuşuna, M2 ve M1 ve R3 ve L3, joystick tuşlarına öyle basmak daha kolay geliyor.

Dongle ile bağlan öncelikle, Functrion Settings de Debounce açık, Calibration açık, 12 bit, 1000Hz, Slow, Rebounce kapalı olsun. Center Sensitivity de zevk meselesi aslında, slow daha iyi kontrol sağlıyor bana. Uyku 15 dakika kalsın, üstü sorun çıkardı bende bazen.
 

Eyvallah hocam dediğiniz ayarları yaptım tekrardan teşekkür ederim. Bu arada şarjı kaç saat gidiyor deneyebildiniz mi? Trigger vibration %100 grip vibration %100 lighting mode kapalı kullanıyorum 2 gündür sıkıntı çıkarmadı şarjı bana.
 
Dock da aldım ben, kullanmıyorken dock üzerinde durduğundan şarj oluyor. Hiç bitmez benimki. Işık fena değil ama, %15'de kullanıyorum ben.
 
F tierlist arasından hangisini önerirsiniz? Sadece pes veya FIFA oynanacak.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…