Rehber Gamepad Tier list

Biraz hızlı olmuş. Bu konu hakkında çözüm araştıracağım.
İnternette var hocam bir sürü çözüm yöntemi. En popüler olan 2 yöntem var:
1. Cihazın içini açıp yayını değiştirmek.
2. WD- 40 sıkarak yayı gevşetmek.
Onun dışında çoğu insan teknik servisi bile tercih etmiyor.

Elinize sağlık gayet güzel liste olmuş. Gamepad almayı planlıyordum yakın zamanda baya işime yarayacak.

@Mirza Kaplan
Bu ikisini diyorum.

@160634 B Tier, fena değil bu modeller. Markayı pek sevmem ama kontrolcüleri aslında replika. Üstüne Monster basıyorlar sadece.

2 modeli de denemiştim. HyperX modeli ucundan da olsa a tier ama Redragon b tier.

Size zahmet olacak ama konu düzenleme iznim yok. Konu da tier belirlediğim kontrolcüleri ekleyebilir misiniz?

• GXT 590 A Tier yükseltmesi.
  • Xbox 360 gamepad “orijinal modeli” A Tier.
  • DualShock 4 A Tier.
  • Xbox One 8. nesil gamepad A Tier.
  • Razer Kishi V2 S Tier.
Tier olarak belirttiğim diğer modelleri de eklerseniz memnun olurum.

@Astiva @160634

@Yener K. yener abim rehberim nasıl olmuş? Bolca PowerA kontrolcü ekleyeceğim senin için.

Son düzenleme:
8BitDo Ultimate Wired modeli de Tier S ya da en kötü Tier A'ya eklenebilir. İncelemelerine göre oldukça iyi bir model. Yer yer 9. nesil Xbox'dan daha iyi olduğunu söyleyenler bile var.

8bitdo Ultimate wired modeli de tier s ya da en kötü tier A'ya eklenebilir. İncelemelerine göre oldukça iyi bir model. Yer yer 9. nesil Xbox'dan daha iyi olduğunu söyleyenler bile var.

Tier S o model. A yakışmaz ona. @160634 @Astiva

GXT 590 GTX 590 olmuş… o hataya bir el atsak iyi olur. @160634 @Astiva

Listeye yeni kontrolcüler eklendi. Çalışmalara devam ediyorum.

Son düzenleme:
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…