W Wain Decapat Katılım 22 Aralık 2022 Mesajlar 224 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2023 #1 Arkadaşlar PC de kullandığım Gamepad'in ismini "Logitech rumblepad 2 USB" yaptım ve tuşları yanlış algılıyor. Nasıl düzeltebilirim? (Konsol markası wonderboy diye dandik bir marka klasik PC gamepadı)
Arkadaşlar PC de kullandığım Gamepad'in ismini "Logitech rumblepad 2 USB" yaptım ve tuşları yanlış algılıyor. Nasıl düzeltebilirim? (Konsol markası wonderboy diye dandik bir marka klasik PC gamepadı)
Doğukanntr Centipat Katılım 5 Ağustos 2023 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2023 #2 oyun nedir
W Wain Decapat Katılım 22 Aralık 2022 Mesajlar 224 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2023 #3 oyun da değil normal olarak tuşları yanlış algılıyor ama sanırım düzelteceğim. Doğukanntr dedi: Oyun nedir? Genişletmek için tıkla... Şu anda R1 ile r2. L1 ile L2 değişik. Son düzenleme: 5 Ağustos 2023
oyun da değil normal olarak tuşları yanlış algılıyor ama sanırım düzelteceğim. Doğukanntr dedi: Oyun nedir? Genişletmek için tıkla... Şu anda R1 ile r2. L1 ile L2 değişik.
Doğukanntr Centipat Katılım 5 Ağustos 2023 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2023 #4 Wain dedi: oyun da değil normal olarak tuşları yanlış algılıyor ama sanırım düzelteceğim. Şu anda R1 ile r2. L1 ile L2 değişik. Genişletmek için tıkla... ayarları tam tersine göre ayarlasana o zaman Doğukanntr dedi: Ayarları tam tersine göre ayarlasana o zaman Genişletmek için tıkla... Hangisi hangisiyse ona göre ayarla yanlış olanı yap ki düzelsin çok mantıksız oldu pardon ben oyunda öyle oluyor sandım ama oyun harici gamepadı napacaksın
Wain dedi: oyun da değil normal olarak tuşları yanlış algılıyor ama sanırım düzelteceğim. Şu anda R1 ile r2. L1 ile L2 değişik. Genişletmek için tıkla... ayarları tam tersine göre ayarlasana o zaman Doğukanntr dedi: Ayarları tam tersine göre ayarlasana o zaman Genişletmek için tıkla... Hangisi hangisiyse ona göre ayarla yanlış olanı yap ki düzelsin çok mantıksız oldu pardon ben oyunda öyle oluyor sandım ama oyun harici gamepadı napacaksın