X xSloxy Hectopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 651 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2024 #1 Selamlar, FIFA 25'e girdiğimde X tuşunu start olarak algılıyor yuvarlak tuşunu ise Share tuşu olarak algılıyor, yardımcı olur musunuz?
Selamlar, FIFA 25'e girdiğimde X tuşunu start olarak algılıyor yuvarlak tuşunu ise Share tuşu olarak algılıyor, yardımcı olur musunuz?
shinorcell Centipat Katılım 26 Eylül 2024 Mesajlar 90 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2024 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bunu deneyebilirsiniz. Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bunu deneyebilirsiniz.
MekatronikciAbi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 2.326 Çözümler 56 27 Eylül 2024 #3 Hocam X360 yükleyin bir de öyle deneyin. Artı 0 Eksi
KS KS X xSloxy Hectopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 651 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2024 #4 MekatronikciAbi dedi: Hocam X360 yükleyin bir de öyle deneyin. Genişletmek için tıkla... Hocam Bluetooth ile bağlanıyorum o yüzden olmuyor. shinorcell dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bunu deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam bir deneyeceğim. Bir de EA FC 24'e girdiğimde tuşlara sorun yok ama 25e girdiğimde tuşlara sorunlu oluyor. Artı 0 Eksi
MekatronikciAbi dedi: Hocam X360 yükleyin bir de öyle deneyin. Genişletmek için tıkla... Hocam Bluetooth ile bağlanıyorum o yüzden olmuyor. shinorcell dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bunu deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam bir deneyeceğim. Bir de EA FC 24'e girdiğimde tuşlara sorun yok ama 25e girdiğimde tuşlara sorunlu oluyor.
shinorcell Centipat Katılım 26 Eylül 2024 Mesajlar 90 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2024 #5 xSloxy dedi: Hocam Bluetooth ile bağlanıyorum o yüzden olmuyor. Hocam bir deneyeceğim. Bir de EA FC 24'e girdiğimde tuşlara sorun yok ama 25e girdiğimde tuşlara sorunlu oluyor. Genişletmek için tıkla... Steam ayarlarından tuş atamaları düzeltilebiliyor diye biliyorum ama ayar sekmesi nerede bilmiyorum araştırırsanız bulursunuz hocam. Artı 0 Eksi
xSloxy dedi: Hocam Bluetooth ile bağlanıyorum o yüzden olmuyor. Hocam bir deneyeceğim. Bir de EA FC 24'e girdiğimde tuşlara sorun yok ama 25e girdiğimde tuşlara sorunlu oluyor. Genişletmek için tıkla... Steam ayarlarından tuş atamaları düzeltilebiliyor diye biliyorum ama ayar sekmesi nerede bilmiyorum araştırırsanız bulursunuz hocam.
KS KS X xSloxy Hectopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 651 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2024 #6 shinorcell dedi: Steam ayarlarından tuş atamaları düzeltilebiliyor diye biliyorum ama ayar sekmesi nerede bilmiyorum araştırırsanız bulursunuz hocam. Genişletmek için tıkla... Değiştiriyorum fakat yine aynı oluyor değişmiyor. 24'teki tuş ayarlarımı nasıl 25'e aktarabilirim? Artı 0 Eksi
shinorcell dedi: Steam ayarlarından tuş atamaları düzeltilebiliyor diye biliyorum ama ayar sekmesi nerede bilmiyorum araştırırsanız bulursunuz hocam. Genişletmek için tıkla... Değiştiriyorum fakat yine aynı oluyor değişmiyor. 24'teki tuş ayarlarımı nasıl 25'e aktarabilirim?