Koldaki kılavuz tuşuna (PS, Xbox logosu) Steam geniş ekran moduna giriyor ve Xbox Game Bar ile çakışıyor. Gamebar'ı normal olarak kullanmak istediğimde Steam'de geniş ekran moduna girdiği için Gamebar'ı kullanamıyorum. Hangi ayarla kapatabilirim bunu?
O zaman daha altta bulunan "Kontrolcüler için kılavuz butonları kısayollarını etkinleştir" seçeneğini de kapatmayı dene. Bende Xbox Controller var bu ayarları kapatınca Steam öne çıkmıyor.
O zaman daha altta bulunan "Kontrolcüler için kılavuz butonları kısayollarını etkinleştir" seçeneğini de kapatmayı dene. Bende Xbox Controller var bu ayarları kapatınca Steam öne çıkmıyor.
Sırf şu olaylar yüzünden kanser etti beni DS4. Eskiden alışmış olmasam yüzüne bakmam gider Xbox kolu alırım tertemiz tam uyumlu. Ben kontrolcü ayarlarını epey bi kurcalayıp sorunu çözmüştüm hocam umarım sen de çözersin.
Sırf şu olaylar yüzünden kanser etti beni DS4. Eskiden alışmış olmasam yüzüne bakmam gider Xbox kolu alırım tertemiz tam uyumlu. Ben kontrolcü ayarlarını epey bir kurcalayıp sorunu çözmüştüm hocam umarım sen de çözersin.
Valla kılavuz butonuna dair her ayarı kapattım ancak işe yaramıyor. Bunu kapatamamak kadar saçma bir şey yok gerçekten. Tek bir ayarı eklemek bu kadar zor mu ya
Son olarak Steam Oyun İçi ayarlarından "Bir kontrolcü kullanırken Geniş Ekran arayüzünü kullan" seçeneğini kapatmayı dene. Normalde ilk seçenekte bu işlevin kapanması gerekiyor ama bir uyumsuzluk söz konusu. Yine olmazsa kontrolcüyü Bluetooth ayarlarından unutup tekrar eşleştir.
Son olarak Steam Oyun İçi ayarlarından "Bir kontrolcü kullanırken Geniş Ekran arayüzünü kullan" seçeneğini kapatmayı dene. Normalde ilk seçenekte bu işlevin kapanması gerekiyor ama bir uyumsuzluk söz konusu. Yine olmazsa kontrolcüyü Bluetooth ayarlarından unutup tekrar eşleştir.