Gamepad vs Klavye ve Mouse

Ahmed.arif

Hectopat
Daha fazla  
FPS oyunları oynamıyorum genellikle hikayeli oyunlar oynarım God of War, RDR2 gibi. Bu tarz oyunlar gamepad ile mi daha iyi oynanır yoksa klavye mouse ile mi? Gamepad ile daha iyiyse piyasadaki şu 150-200 liralık gamepadler alınır mı? Uzun ömürlüler mi?

Oyunlar gamepad için tasarlandı zaten. Xbox gamepad almanı öneririm.

Hangisinde rahat ediyorsan onunla oyna dostum. Kimi insan gamepad sever, kimisi klavye+mouse ikilisini. Ben TPS hikayeli oyunları, platform oyunlarını vs. gamepad ile oynamayı seviyorum. Konu FPS oyunlarına gelince klavye + mouse.

Ben gamepad olarak en kötü F310 veya Xbox 360 controller öneririm.
İmkan varsa muhakkak Xbox Series X/S Controller

klavye mouse alışkanlık ama tabiki gamepad ile oyun daha iyi olur.150-200TL ye kalitesiz markasız alacağına bütçeni biraz daha arttırıp kaliteli güzel markaların 400-500tlye gamepadlerini alıp uzun süre kullanabilirsin.

Gow kol ile oynanmak zorunda. Klavye mouse ile komboları güzel atamıyorsun. Rdr için klavye mouse biçilmiş kaftan ama.

Onlar çok pahalı hocam muhtemelen klavye mouse devam edeceğim ben.

GoW kol ile oynanmak zorunda. Klavye mouse ile komboları güzel atamıyorsun. RDR için klavye mouse biçilmiş kaftan ama.

Yok hocam GoW 40 saat klavye mouse ile oynadım bir sıkıntı yaşamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…