Gamepadde titreşim olduğu nasıl anlaşılır?

MrMertz

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba ben bir ucuzcudan oyun kolu aldım. Fotoğraflarda görüldüğü gibi içinde 1 tane titreşim motoru var bu oyun kolunda titreşim olabilir mi? Olabilirse nasıl yapabilirim şimdiden teşekkürler herkese.

Dosya Ekleri

• IMG_20220830_051222.jpg
    103,2 KB · Görüntüleme: 749
  • IMG_20220830_051212.jpg
    200,3 KB · Görüntüleme: 1.315
Son düzenleyen: Moderatör:
Ucuz etin yahnisi bol olur, diyelim ki oyunumuz Metro: Exodus, her titreşimi algılamasa da kol titrer, oyun ayarlarından titreşimin açık olmasına dikkat et.

Titreşim varsa kendiliğinden oluyor diye biliyorum, benim kullandıklarımda öyleydi. Futbol oyunlarında topu direğe atarsan veya araba oyunlarında kaza yaparsan titreşim oluyordu.

Teşekkür ederim arkadaşlar hepsini şimdi deneyeceğim olmazsa size ileticeğim.

Titreşim varsa kendiliğinden oluyor diye biliyorum, benim kullandıklarımda öyleydi. Futbol oyunlarında topu direğe atarsan veya araba oyunlarında kaza yaparsan titreşim oluyordu.

Kanka oyunlar çift motor falan destekliyor ya bende olmuyor işte tek motor var benimkinde.

Bu siteden tüm tuşarını ve titreşimini test edebiliyorsunuz diye biliyorum.

Site çalışıyor ama titreşim test etmeyi bulamadım.

Aşağıdaki linkten test edebilirsin.
Gamepad Tester

Bu da çalışmadı.

Ucuz etin yahnisi bol olur, diyelim ki oyunumuz metro: Exodus, her titreşimi algılamasa da kol titrer, oyun ayarlarından titreşimin açık olmasına dikkat et.

Oyunlarda titreşim açık zaten.

Arkadaşlar gamepadin markası olsa yazacağım ama markası falanda yok çakma Çin malı bir şey.

SİTE: Gamepad Tester
Siteye gir gamepaddan herhangi tuşa bas ardından gösterdiğim yere tıkla.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    74,9 KB · Görüntüleme: 1.381
Driver sorunu gibi duruyor, eğer sürücüler sağlamsa titreşim mevcut değildir.
Modelini söyler misiniz?

Abi bende model yok ki işte çakma Çin malı bir şey ne markası var ne modeli var kutusuda yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…