yusufii006 Femtopat Katılım 28 Mayıs 2024 Mesajlar 2 23 Haziran 2024 #1 Hocam ben simdi Xbox Game Pass aldim şu an bedava sürüm var, bedava surum bitince kaldığım yerden devam eder miyim?
Hocam ben simdi Xbox Game Pass aldim şu an bedava sürüm var, bedava surum bitince kaldığım yerden devam eder miyim?
YLN Decapat Katılım 27 Ocak 2024 Mesajlar 1.067 Çözümler 13 Yer Oslo, Norway Daha fazla Cinsiyet Diğer 23 Haziran 2024 #2 yusufii006 dedi: Hocam ben simdi Xbox Game Pass aldim şu an bedava sürüm var, bedava surum bitince kaldığım yerden devam eder miyim? Genişletmek için tıkla... Hocam Xbox Game Pass bittiğinde kaldığınız yerden devam edemezsiniz zaten oyunlarada giremezsiniz.
yusufii006 dedi: Hocam ben simdi Xbox Game Pass aldim şu an bedava sürüm var, bedava surum bitince kaldığım yerden devam eder miyim? Genişletmek için tıkla... Hocam Xbox Game Pass bittiğinde kaldığınız yerden devam edemezsiniz zaten oyunlarada giremezsiniz.
Ardinninho Femtopat Katılım 15 Mart 2024 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2024 #3 Üyelik almanızı ister
Çağrı Memiş Decapat Katılım 20 Kasım 2022 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2024 #4 Üyelik aldıktan sonra tekrar devam edebilirsiniz.