Blorse Decapat Katılım 25 Haziran 2020 Mesajlar 280 25 Ağustos 2020 #1 Merhaba Gamepass'e abone olmak istiyorum fakat ödeme sayfasinda hep hata aliyorum. Baska bir odeme yontemi kullanin diye. Ne yapmam gerek?
Merhaba Gamepass'e abone olmak istiyorum fakat ödeme sayfasinda hep hata aliyorum. Baska bir odeme yontemi kullanin diye. Ne yapmam gerek?
3 338990 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Mayıs 2020 Mesajlar 3.095 Makaleler 4 Çözümler 138 25 Ağustos 2020 #2 Hangi ödeme yöntemini kullanırken bu hatayı alıyorsunuz?
3 361857 Hectopat Katılım 24 Ağustos 2020 Mesajlar 323 Makaleler 1 Çözümler 1 25 Ağustos 2020 #3 eğer kartla alıcaksan alma değmez bence cunku plati ru gibi sitelerde sanal ksrt olusturup 60-70 cent e gamepass ultimate kodu alabilirsin (Ruslara çok güven olmaz ama plati cidden güvenilir şimdiyr kadar hiç sorun çıkarmadı)
eğer kartla alıcaksan alma değmez bence cunku plati ru gibi sitelerde sanal ksrt olusturup 60-70 cent e gamepass ultimate kodu alabilirsin (Ruslara çok güven olmaz ama plati cidden güvenilir şimdiyr kadar hiç sorun çıkarmadı)
Blorse Decapat Katılım 25 Haziran 2020 Mesajlar 280 25 Ağustos 2020 #4 338990 dedi: Hangi ödeme yöntemini kullanırken bu hatayı alıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Kredi karti
338990 dedi: Hangi ödeme yöntemini kullanırken bu hatayı alıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Kredi karti
Oğuz Yalçın Megapat Katılım 14 Şubat 2015 Mesajlar 285 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2020 #5 Blorse dedi: Kredi karti Genişletmek için tıkla... İnternet alışverişi veya yurt dışı ödemeleri açık değilse hata verebilir. Ben banka kartıyla almıştım, sorun çıkmıyor.
Blorse dedi: Kredi karti Genişletmek için tıkla... İnternet alışverişi veya yurt dışı ödemeleri açık değilse hata verebilir. Ben banka kartıyla almıştım, sorun çıkmıyor.
Blorse Decapat Katılım 25 Haziran 2020 Mesajlar 280 25 Ağustos 2020 #6 Oğuz Yalçın dedi: İnternet alışverişi veya yurt dışı ödemeleri açık değilse hata verebilir. Ben banka kartıyla almıştım, sorun çıkmıyor. Genişletmek için tıkla... Hepsi acik banka karti ile de denedim. Bolge de Türkiye secili ama olmuyor.
Oğuz Yalçın dedi: İnternet alışverişi veya yurt dışı ödemeleri açık değilse hata verebilir. Ben banka kartıyla almıştım, sorun çıkmıyor. Genişletmek için tıkla... Hepsi acik banka karti ile de denedim. Bolge de Türkiye secili ama olmuyor.