Merhabalar, dün yeniden Premium abonelik başlattım fakat sonra vazgeçtim. Premium abonelik ücret iadesi için serviste hiç oyun oynamamak gerekiyor, çok garip istek ama oynamadan mail atarak iade talebinde bulundum. İlk telefon numaramı istediler sonra bir mail daha geldi para iadesinin gerçekleşmesi için anlam veremediğim bilgileri istediler. sistemde tüm ödemeler sanal pos ile yapılıyor. Bugün en dandik e-ticaret sitesi bile anında ücret iadesi yaparken ben neden kredi kartı numaramın tamamını ve IBAN numaramı yollayayım?
Premium abonelik başlatırken iki kez düşünün derim.
Mail adresinin doğruluğundan emin misin ? İlk defa bir firmanın iade işlemi için kredi kartı numarasının tamamını istediğine şahit oluyorum ve inanmakta zorlanıyorum
Mail adresinin doğruluğundan emin misin ? İlk defa bir firmanın iade işlemi için kredi kartı numarasının tamamını istediğine şahit oluyorum ve inanmakta zorlanıyorum
Evet doğru. Websitelerinden bizzat kopyaladım. İstedikleri bilgilerden sonra iade işleminden vazgeçtim. Koskoca Turkcell bu bilgileri istemeden iade yapabilir diye düşünüyorum.
Para iadesi sıkıntısız olarak gerçekleşmese herkesten bunları isteyemezler zaten. Sonuç olarak senin kredi kartının 16 numarası, T.C. numaran, adın soyadın ellerine geçti. Senin gibi iade isteyen herkesten bu bilgileri topladığını düşün.
Müşterilerin kişisel bilgileri en çok para eden şeylerden biridir. Bunları satmak da şirketlerin inisiyatifine kalmıştır çünkü tüketicilerin %90'ı gizlilik sözleşmesini okumaz.
Evet doğru. Websitelerinden bizzat kopyaladım. İstedikleri bilgilerden sonra iade işleminden vazgeçtim. Koskoca Turkcell bu bilgileri istemeden iade yapabilir diye düşünüyorum.
İlk Türkiye pazarına girdiklerinde 3 aylık Pass almıştım. 2K monitör kısmında bende ekranda bulanıklık sorunu oluyordu Superonline 100Mbps fiber internet ile. Alıp denerim en kötü iade ederim diye düşünüyordum son zamanlarda. Bu konuyu gördükten sonra vazgeçtim açıkçası.