Seztan Hectopat Katılım 16 Şubat 2020 Mesajlar 205 Çözümler 1 26 Mayıs 2020 #1 Merhabalar Gamepower ogre Red Switch (RGB) adlı ürünü almak istiyordum fakat hiçbir sitede stok da bulamadım. Bu fiyatlar civarında önerebileceğiniz klavyeler var mıdır? Son düzenleme: 26 Mayıs 2020
Merhabalar Gamepower ogre Red Switch (RGB) adlı ürünü almak istiyordum fakat hiçbir sitede stok da bulamadım. Bu fiyatlar civarında önerebileceğiniz klavyeler var mıdır?
BoraRz Kilopat Katılım 14 Ağustos 2018 Mesajlar 268 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2020 #2 Dostum n11'de buldum ben senin için buyur : Gamepower Ogre Blue Ve Red Switch Gaming Oyuncu Mekanik Klavye - n11.com
Dostum n11'de buldum ben senin için buyur : Gamepower Ogre Blue Ve Red Switch Gaming Oyuncu Mekanik Klavye - n11.com
Seztan Hectopat Katılım 16 Şubat 2020 Mesajlar 205 Çözümler 1 26 Mayıs 2020 #3 BoraRz dedi: Dostum N11'de buldum ben senin için buyur: Gamepower Ogre Blue Ve Red Switch Gaming Oyuncu Mekanik Klavye - n11.com Genişletmek için tıkla... Yardımınız için teşekkürler fakat Rainbow modeli bu. Açıklamaya RGB versiyonu aradığımı yazmam gerekirdi benim hatam
BoraRz dedi: Dostum N11'de buldum ben senin için buyur: Gamepower Ogre Blue Ve Red Switch Gaming Oyuncu Mekanik Klavye - n11.com Genişletmek için tıkla... Yardımınız için teşekkürler fakat Rainbow modeli bu. Açıklamaya RGB versiyonu aradığımı yazmam gerekirdi benim hatam
BoraRz Kilopat Katılım 14 Ağustos 2018 Mesajlar 268 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2020 #4 Seztan dedi: Yardımınız için teşekkürler fakat Rainbow modeli bu. Açıklamaya RGB versiyonu aradığımı yazmam gerekirdi benim hatam Genişletmek için tıkla... Şimdi aradım gerçekten RGB hiçbir yerde yok satıştan kaldırılmış sanırım
Seztan dedi: Yardımınız için teşekkürler fakat Rainbow modeli bu. Açıklamaya RGB versiyonu aradığımı yazmam gerekirdi benim hatam Genişletmek için tıkla... Şimdi aradım gerçekten RGB hiçbir yerde yok satıştan kaldırılmış sanırım
Seztan Hectopat Katılım 16 Şubat 2020 Mesajlar 205 Çözümler 1 26 Mayıs 2020 #5 BoraRz dedi: Şimdi aradım gerçekten RGB hiçbir yerde yok satıştan kaldırılmış sanırım Genişletmek için tıkla... Karantina sebebiyle birçok üründe olduğu gibi stok yenilenmeme sorunu maalesef.
BoraRz dedi: Şimdi aradım gerçekten RGB hiçbir yerde yok satıştan kaldırılmış sanırım Genişletmek için tıkla... Karantina sebebiyle birçok üründe olduğu gibi stok yenilenmeme sorunu maalesef.