Gamepower 24" Bull T10 Flat IPS 180Hz 0.5ms gaming monitör alınır mı?

fatihggk

Hectopat
Yer
Antalya
Merhaba arkadaşlar.
Ben bu monitörü Letgo uygulamasında 2. el olarak buldum.
Kutusu var, garantisi devam ediyormuş alırken test edip alabilirsin, ben çok kullanmadım dedi.
3.250 TL istiyor, içinde ki DisplayPort Kablosu'nu önce ki monitörüne takmış.
DisplayPort kablosu olmadan 3.000 TL dedi, DisplayPort kablosu ile birlikte 3.250 TL dedi.

Kullanan kişilerin görüşleri alabilir miyim?

Bütçem buna uygun şu an için o yüzden alınmaz diye hemen cevaplar yazmayın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar.
Ben bu monitörü Letgo uygulamasında 2. el olarak buldum.
Kutusu var, garantisi devam ediyormuş alırken test edip alabilirsin, ben çok kullanmadım dedi.
3.250 TL istiyor, içinde ki DisplayPort Kablosu'nu önce ki monitörüne takmış.
DisplayPort kablosu olmadan 3.000 TL dedi, DisplayPort kablosu ile birlikte 3.250 TL dedi.

Kullanan kişilerin görüşleri alabilir miyim?

Bütçem buna uygun şu an için o yüzden alınmaz diye hemen cevaplar yazmayın.

Arkadaşım almıştı herhangi bir sıkıntı yaşamadı. Ayrıca inceleme videosunu Donanım Arşivi yapmıştı. Sağlamsa 3000 TL için iş yapar bir monitör.

Satan kişi, kutu fatura ve garantisinin olduğunu söyledi, tüm kutu içeriği ve garanti belgesi faturası ile teslim edecek. Kendisi de Hepsiburada'dan almış zaten.

Satan kişi, kutu fatura ve garantisinin olduğunu söyledi, tüm kutu içeriği ve garanti belgesi faturası ile teslim edecek.

Tabii, doğrudur fakat bana kalırsa ben orijinalini alırım. Yine o fiyata iyi bir monitör. Size kalmış.

Sıfır olarak 4.5 verilecek monitör değil hocam.

Bu monitör hakkında bir bilgim yok, ama dediğiniz için teşekkürler. Kendi fikrimden dolayı öyle yazdım.

DisplayPort kablosu ile değil de HDMI kablosu ile kullansam sıkıntı yaşar mıyım acaba?

180 Hz alamazsın diye biliyorum 165 Hz verir o zaman.

Sıfır olarak bunu buldum F/P oranı iyi gibi geldi.

180 Hz alamazsın diye biliyorum 165 Hz verir o zaman.

Sıfır olarak bunu buldum F/P oranı iyi gibi geldi.

Burak kardeşim bütçem bu fiyatlara el verdiği için 2. el olarak baktım ve uygun olarak bu dediğimi bulabildim, sıfır alsam ve bütçem uygun olsa bu markalara bakmam bile, amacım 1-2 yıl beni götürsün bu monitör.

Burak kardeşim bütçem bu fiyatlara el verdiği için 2. el olarak baktım ve uygun olarak bu dediğimi bulabildim, sıfır alsam ve bütçem uygun olsa bu markalara bakmam bile, amacım 1-2 yıl beni götürsün bu monitör.

Aşağı yukarı yakın fiyat diye atmıştım hocam 600 TL mi ne fark ediyor ama 3K ya dediğim gibi işinizi görür bir kusurunu görmedik şu zamana kadar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı