Gamepower Aero Ultra alınır mı?

Hocam eve gidince ürünü açacağımda aklıma takıldı kulaklık padlerinin arasındaki dik uzunluk ve yatay uzunluk kaç şu anki kulaklığım küçük geldiği için değiştirme kararı almıştım buna ait veri bulamadım.

O zaman dikey 7cm yatay 5cm hocam.

Hocam internetten baktimda bazı kişiler dip ses var demiş bazıları yok demiş bende bu kulaklığı aldığımdan beri kullanıyorum ses en fulldeyken cızırtı geliyor sizde var mı?

Hocam internetten baktimda bazı kişiler dip ses var demiş bazıları yok demiş bende bu kulaklığı aldığımdan beri kullanıyorum ses en fulldeyken cızırtı geliyor sizde var mı?
var ben iade ettim yenisini istedim geldi o da aynı çok iyi kulaklık değil hatta şu anda güç kablosuna takmadan açamıyorum bilmiyorum neden indirimdeyken alındıysa mantıklı yoksa değil tek konforu kablosuz olması yoksa şizofrene bağladım sürekli bir cızırtı dip ses var sıkıntılı

Ben ne yapim o zaman kullanıp garantisi bitimine değişim mi istim belki ileride yeni yapımlarda ses sorunu kalkar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…