Gamepower bane mousepad'i algılamıyor

dennyzi

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, geçen Gamepower bane aldım ve mousepadi algılamıyor dönmüyor mouse masada daha az takılıyor ama en azından oynanabiliyor ama artık masada mouse u çevirmek zorlaşmaya başladı Gamepower bane kullanan varsa hangi mousepadi kullandığını söyleyebilir mi? Mousepadim Full siyah bu arada hiçbir desen falan yok dümdüz renk.

Bu mouse ile ilgili bu tür şikayetler çok zaten. Genel olarak sensörü sıkıntılı.

Son düzenleme:
Aynı sorun bende de vardı. FPS oyunlarında beni çok kanserlediği için mouse değiştirmek zorunda kaldım ama ne yazık ki aldığım mouse'da tutukluluk yapıyordu. O yüzden Gamepower, Rampage gibi FP ürünleri ürettiğini sanan markalardan uzak durmak gerekli.
Bu mouse ile ilgili bu tür şikayetler çok zaten. Genel olarak sensörü sıkıntılı. Mousepadiniz hangi renk?
Tamamen siyah demiş.

reis valla bende aynı mausu kullanıyorum hala bi sıkıntısını görmedim maus pedde bi sıkıntısı yok oyunlarda çok işime yaradı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…