MustafaBckn Decapat Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2021 #1 Gamepower Bane Sniper makrosu altını çiziyorum: Nasıl yapılır? Makroyu 1-3 şeklinde olsun istiyorum fakat ne yaptıysam yaptım olmadı. Yardımlarınızı bekliyor olacağım. Şimdiden teşekkür ederim. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Şubat 2021
Gamepower Bane Sniper makrosu altını çiziyorum: Nasıl yapılır? Makroyu 1-3 şeklinde olsun istiyorum fakat ne yaptıysam yaptım olmadı. Yardımlarınızı bekliyor olacağım. Şimdiden teşekkür ederim.
W.Heisenberg Hectopat Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 911 Çözümler 6 4 Şubat 2021 #2 MustafaBckn dedi: Gamepower Bane Sniper makrosu altını çiziyorum: Nasıl yapılır? Makroyu 1-3 şeklinde olsun istiyorum fakat ne yaptıysam yaptım olmadı. Yardımlarınızı bekliyor olacağım. Şimdiden teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Q-Q makrosundan mı bahsediyorsunuz?
MustafaBckn dedi: Gamepower Bane Sniper makrosu altını çiziyorum: Nasıl yapılır? Makroyu 1-3 şeklinde olsun istiyorum fakat ne yaptıysam yaptım olmadı. Yardımlarınızı bekliyor olacağım. Şimdiden teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Q-Q makrosundan mı bahsediyorsunuz?
MustafaBckn Decapat Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2021 #3 W.Heisenberg dedi: Q-Q makrosundan mı bahsediyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Evet