Eren.Duran
Hectopat
Daha fazla
Kaze T10 hakkında test sonuçları yok. Bull T10 için var ama oda KTC H25T7 varken alınmaz bence.Arkadaşlar ikisinin fiyatı arasında anlık olarak 1000 TL gibi bir fark var. Bull daha uygun bunun sebebi nedir? Hangisini tercih etmeliyim sizce?
Kaze T10 hakkında test sonuçları yok. Bull T10 için var ama oda KTC H25T7 varken alınmaz bence.
Siz genede H25T7'den daha düşük monitör almayın derim. 2.el olarak fırsatlar olabilir ama sıfır olarak daha aşağısı adam akıllı ürün yok.Hocam monitörlere bakarken öğrendim laptopumdaki HDMI port 1.4 sürümü yani Max 120Hz destekliyormuş 144 Hz monitör alacağım artıkyine de sağ olun.
Siz genede H25T7'den daha düşük monitör almayın derim. 2.el olarak fırsatlar olabilir ama sıfır olarak daha aşağısı adam akıllı ürün yok.
144Hz diye kalitesiz ürünler almayın, aman.
En ucuz birde bu var:Hocam attığınız monitör güzelde ben madem istediğimi alamıyorum daha ergonomik birşey alabilirim. Attığınız modelde biraz tuzlu geldi daha alt modeli yokmu sizce ?
En ucuz bir de bu var:
https://www.akakce.com/monitor/en-u...BwE&gbraid=0AAAAADsWTCwX6hFVbQrZNQIiAmbzzLTpc
Renk kalitesi ölçümlere göre gayet başarılı ama kontrast değeri belli değil.
Parlaklığıda ortalama üstü.
Rehber: Fazeon X24F200 200 Hz Monitör Alınır Mı?
Renk Gamutu: 1. İnceleme: %99.3/139.5 sRGB. %81.9/96.1 Adobe RGB. Coverage DCI-P3 ölçülmüş ama hatalı. Volume değeri %98.8. 2. İnceleme: %99.0/138.9 sRGB. %81.1/95.7 Adobe RGB. %92.9/98.4 DCI-P3. Renk gamutu fiyatına göre çok iyi. Yüksek değerler sunmuş. Geriye kalan tüm testler sadece 1...www.technopat.net
Fast IPS muhabbeti bu bütçelerde sadece pazarlama stratejisi. Yani kandırmaca.Ya hocam zaten hani amacım ghosting olmasın sorunsuz oyunu göstersin ve IPS panel olsun. Valorant CS gibi oyunlar oynuyorum zaten. Şuan biraz araştırıyorum ama iyi gibi ve ucuz 4000 gerçekten bütcem için çok iyi. Ancak 200hz yerine 165 180 olup fast ips panel vs. olan bildiğiniz varmı ? Yoksa bunu araştırıp almayı düşünüyorum şuan.
Fast IPS muhabbeti bu bütçelerde sadece pazarlama stratejisi. Yani kandırmaca.
10 bin TL altında unutun bu tarz şeyleri.
Sizin durumda gecikme ve Ghosting durumuna bakmak lazım. Gecikme olarak 1ms yazmaları da ayrıca yalan, onu belirtiyim. 1ms olması için ya 1000Hz ya da OLED olması lazım.
Asıl konuya gelirsek: Fazeon olan ortalama IPS gibi 6ms civarı. Diğer KTC ise 3ms civarı. Ghosting konusunda KTC daha başarılı olur.
Birazdan alacağım sanırsam KTC H25T7 modeliniFast IPS muhabbeti bu bütçelerde sadece pazarlama stratejisi. Yani kandırmaca.
10 bin TL altında unutun bu tarz şeyleri.
Sizin durumda gecikme ve Ghosting durumuna bakmak lazım. Gecikme olarak 1ms yazmalarıda ayrıca yalan, onu belirtiyim. 1ms olması için ya 1000HZ yada OLED olması lazım.
Asıl konuya gelirsek: Fazeon olan ortalama IPS gibi 6ms civarı. Diğer KTC ise 3ms civarı. Ghosting konusunda KTC daha başarılı olur.
HepsiBurada üzerinden almanızı tavsiye ederim:Hocam KTC biraz sıkıntı bütcemi aşıyor ama bu Fazeon'u direkt alabilirim şu an. KTC'yi neden bu kadar övdüğünüzü hala anlamadım açıklarsanız bütceyi düşünebilirim.
400 lira fazlaya varmış aslında trendyolda görmemişim alabilirim gibi