zeuswishing Hectopat Katılım 17 Şubat 2022 Mesajlar 721 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2022 #1 GamePower Calypso RGB Optik Mekanik Blue Switch Türkçe Suya Dayanıklı Gaming Klavye - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com 400-450 TL arası indirim fena değil. Uzun süre kullanma deneyimi yaşadığım bir klavye. Fiyatını sonuna kadar hak ediyor. Almayı düşünenler alabilir.
GamePower Calypso RGB Optik Mekanik Blue Switch Türkçe Suya Dayanıklı Gaming Klavye - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com 400-450 TL arası indirim fena değil. Uzun süre kullanma deneyimi yaşadığım bir klavye. Fiyatını sonuna kadar hak ediyor. Almayı düşünenler alabilir.
InternetciMen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mart 2020 Mesajlar 4.802 Makaleler 3 Çözümler 74 Yer Ankara 13 Mayıs 2022 #2 Kırmızı Switch olsa alırdım.
Inanckilic Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mayıs 2020 Mesajlar 1.000 Çözümler 1 Yer İstanbul/Küçükçekmece Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2022 #3 Blue Switch'den uzak durun satıp red Switch aldım.
zeuswishing Hectopat Katılım 17 Şubat 2022 Mesajlar 721 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2022 #4 Inanckilic dedi: Blue Switch'den uzak durun satıp red Switch aldım. Genişletmek için tıkla... O biraz tercih meselesi bir şey diyemeyeceğim. Tuş basma sesini seven çok kişi var.
Inanckilic dedi: Blue Switch'den uzak durun satıp red Switch aldım. Genişletmek için tıkla... O biraz tercih meselesi bir şey diyemeyeceğim. Tuş basma sesini seven çok kişi var.
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.276 Makaleler 42 Çözümler 274 13 Mayıs 2022 #5 @InternetciMen aynı fiyata Red Switch Redragon var İnventus'da.
InternetciMen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mart 2020 Mesajlar 4.802 Makaleler 3 Çözümler 74 Yer Ankara 13 Mayıs 2022 #6 Mithat Berhan dedi: @InternetciMen aynı fiyata red Switch Redragon var Inventus'da. Genişletmek için tıkla... REDRAGON K568 RGB DARK AVENGER RED Mekanik Gaming RED Switch Türkçe Klavye - inventus REDRAGON K568 RGB DARK AVENGER RED Mekanik Gaming RED Switch Türkçe Klavye inventus.com.tr Bunu diyorsunuz sanırım, aklımda var bu model.
Mithat Berhan dedi: @InternetciMen aynı fiyata red Switch Redragon var Inventus'da. Genişletmek için tıkla... REDRAGON K568 RGB DARK AVENGER RED Mekanik Gaming RED Switch Türkçe Klavye - inventus REDRAGON K568 RGB DARK AVENGER RED Mekanik Gaming RED Switch Türkçe Klavye inventus.com.tr Bunu diyorsunuz sanırım, aklımda var bu model.
2 293735 Kilopat Katılım 23 Aralık 2019 Mesajlar 6.890 Makaleler 15 Çözümler 33 14 Mayıs 2022 #7 InternetciMen dedi: REDRAGON K568 RGB DARK AVENGER RED Mekanik Gaming RED Switch Türkçe Klavye - inventus REDRAGON K568 RGB DARK AVENGER RED Mekanik Gaming RED Switch Türkçe Klavye inventus.com.tr Bunu diyorsunuz sanırım, aklımda var bu model. Genişletmek için tıkla... Bu da zamanında 360tl ye satıldı. Tekrar düşmez büyük ihtimalle. Alınır.
InternetciMen dedi: REDRAGON K568 RGB DARK AVENGER RED Mekanik Gaming RED Switch Türkçe Klavye - inventus REDRAGON K568 RGB DARK AVENGER RED Mekanik Gaming RED Switch Türkçe Klavye inventus.com.tr Bunu diyorsunuz sanırım, aklımda var bu model. Genişletmek için tıkla... Bu da zamanında 360tl ye satıldı. Tekrar düşmez büyük ihtimalle. Alınır.
xmert96x Megapat Katılım 13 Ekim 2014 Mesajlar 675 Çözümler 2 Yer Edirne/Uzunuköprü Daha fazla Sistem Özellikleri GIGABYTE AORUS 15P XD Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 14 Mayıs 2022 #8 Red ve Blue swich olarak burada var Haftasonu İndirimleri - MoleculePC
berat3636 Kilopat Katılım 14 Haziran 2021 Mesajlar 6.860 Çözümler 15 Yer kars Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Mayıs 2022 #9 Red ile Blue Switch de kalite farkı var mı? Çünkü ben Blue Switch almayı düşünüyorum. Sesli klavyelere bayılıyorum.
Red ile Blue Switch de kalite farkı var mı? Çünkü ben Blue Switch almayı düşünüyorum. Sesli klavyelere bayılıyorum.
TR4YLER Hectopat Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 934 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2022 #10 berat3636 dedi: Red ile Blue Switch de kalite farkı var mı? Çünkü ben Blue Switch almayı düşünüyorum. Sesli klavyelere bayılıyorum. Genişletmek için tıkla... Bayılma kanka sonra sesi bir süre sonra bayıyor. Özellikle geceleri ev ahalisi rahatsız olabiliyor. Bence çok bir fark yok arada. Kırmızı Switch tercih edilmeli bir mavi Switch kullanıcısı olarak söylüyorum.
berat3636 dedi: Red ile Blue Switch de kalite farkı var mı? Çünkü ben Blue Switch almayı düşünüyorum. Sesli klavyelere bayılıyorum. Genişletmek için tıkla... Bayılma kanka sonra sesi bir süre sonra bayıyor. Özellikle geceleri ev ahalisi rahatsız olabiliyor. Bence çok bir fark yok arada. Kırmızı Switch tercih edilmeli bir mavi Switch kullanıcısı olarak söylüyorum.