Ar0x Hectopat Katılım 19 Ağustos 2021 Mesajlar 3.054 Makaleler 5 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2022 #31 muhammetnn dedi: 800TL'ye düzgün klavye bulamıyorum ki. ASUS TUF K1 alacaktım RGB'si kötüymüş falan. Bana uzun ömürlü bir klavye lazım. Genişletmek için tıkla... Redragon K552-KR Kumara Red Switch Rainbow TKL TR Q Mekanik Siyah Kablolu Gaming (Oyuncu) Klavye - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Alın. Keyfinize bakın.
muhammetnn dedi: 800TL'ye düzgün klavye bulamıyorum ki. ASUS TUF K1 alacaktım RGB'si kötüymüş falan. Bana uzun ömürlü bir klavye lazım. Genişletmek için tıkla... Redragon K552-KR Kumara Red Switch Rainbow TKL TR Q Mekanik Siyah Kablolu Gaming (Oyuncu) Klavye - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Alın. Keyfinize bakın.
muhammetnn Hectopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2022 #32 Ar0x dedi: Redragon K552-KR Kumara Red Switch Rainbow TKL TR Q Mekanik Siyah Kablolu Gaming (Oyuncu) Klavye - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Alın. Keyfinize bakın. Genişletmek için tıkla... Tkl klavye de istemiyorum iste
Ar0x dedi: Redragon K552-KR Kumara Red Switch Rainbow TKL TR Q Mekanik Siyah Kablolu Gaming (Oyuncu) Klavye - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Alın. Keyfinize bakın. Genişletmek için tıkla... Tkl klavye de istemiyorum iste
Ar0x Hectopat Katılım 19 Ağustos 2021 Mesajlar 3.054 Makaleler 5 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2022 #33 muhammetnn dedi: Tkl klavye de istemiyorum iste Genişletmek için tıkla... Neden ki.
muhammetnn Hectopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2022 #34 Ar0x dedi: Neden ki. Genişletmek için tıkla... Sayı yazarken sağ elim çok boşta kalıyor üst taraftaki numpad i kullanmayı sevmiyorum
Ar0x dedi: Neden ki. Genişletmek için tıkla... Sayı yazarken sağ elim çok boşta kalıyor üst taraftaki numpad i kullanmayı sevmiyorum
Ar0x Hectopat Katılım 19 Ağustos 2021 Mesajlar 3.054 Makaleler 5 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2022 #35 muhammetnn dedi: Sayı yazarken sağ elim çok boşta kalıyor üst taraftaki numpad i kullanmayı sevmiyorum Genişletmek için tıkla... Zamanla alışırsınız.
muhammetnn dedi: Sayı yazarken sağ elim çok boşta kalıyor üst taraftaki numpad i kullanmayı sevmiyorum Genişletmek için tıkla... Zamanla alışırsınız.
E Evir Decapat Katılım 7 Kasım 2021 Mesajlar 107 Çözümler 3 11 Aralık 2022 #36 muhammetnn dedi: 800tlye düzgün klavye bulamıyorum ki Asus tuf k1 alacaktım rgbsi kötüymüş falan. Bana uzun ömürlü bir klavye lazım Genişletmek için tıkla... Alın hocam 8 aydır kullanıyorum hiçbir sorunu yok
muhammetnn dedi: 800tlye düzgün klavye bulamıyorum ki Asus tuf k1 alacaktım rgbsi kötüymüş falan. Bana uzun ömürlü bir klavye lazım Genişletmek için tıkla... Alın hocam 8 aydır kullanıyorum hiçbir sorunu yok
shakinlhes Centipat Katılım 8 Mayıs 2022 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2023 #37 Evir dedi: Alın hocam 8 aydır kullanıyorum hiçbir sorunu yok Genişletmek için tıkla... hocam bi sorun var mi ona gore alicam
Evir dedi: Alın hocam 8 aydır kullanıyorum hiçbir sorunu yok Genişletmek için tıkla... hocam bi sorun var mi ona gore alicam
E Evir Decapat Katılım 7 Kasım 2021 Mesajlar 107 Çözümler 3 8 Ocak 2023 #38 shakinlhes dedi: hocam bi sorun var mi ona gore alicam Genişletmek için tıkla... Hiçbir sorun yok bende
shakinlhes dedi: hocam bi sorun var mi ona gore alicam Genişletmek için tıkla... Hiçbir sorun yok bende