Tam hatırlamıyorum, 2-3 aydır falan kullanıyorum bir sorununu görmedim. Ürünün klavye üstünde ışık modları hariç renk değişim için yazılımı yok bilginiz olsun. Ha bir de adını bilmiyorum o özelliğin ama 1 tuşta yalnızca 1 renk yanıyor. Onun dışında ben memnunum şu anlık.
En ucuz GameNote HV-KB432L Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! GameNote HV-KB432L Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 699,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Hocam Calypso modelinden memnun olan az kişi gördüm. Uzun kullanımda çok sıkıntı yaratıyor, tuşlar bir anda basmamaya başlıyor. Kısacası kronik sorunlu olabiliyor ve bu fiyat verilmez.
Hocam Calypso modelinden memnun olan az kişi gördüm. Uzun kullanımda çok sıkıntı yaratıyor, tuşlar bir anda basmamaya başlıyor. Kısacası kronik sorunlu olabiliyor ve bu fiyat verilmez.
Bu bütçeye pek bir seçenek kalmıyor açıkcası, 200₺ daha ekleyebilseydiniz Redragon K552 Kumara önerirdim. Araştırdığım kadarıyla bir de şu klavye varmış:
ROYAL KLUDGE G87 TKL Mekanik Oyuncu Klavyesi Mavi Backlight Red Switch Türkçe Tuş Düzeni yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com
Bilmediğim bir klavye olduğu için pek güvenemiyorum. Gamenote'a veya Galax'a bakabilirsiniz.