Çözüldü Gamepower Calypso RGB Nasıl Bir Klavye?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Merhaba bilek destekli kaliteli RGB bir klavye önerir misin GP olmayan.

Merhaba bilek destekli kaliteli RGB bir klavye önerir misin GP olmayan.
Bildiklerim bu bütçe için bunlar. Bilek desteği istiyorsan mekanik olayını gözden çıkarmalısın. Logitech G213 tarzı klavyeler işini görür muhtemelen.

GP önermedik diye de fanboy damgasını yapıştırmışsınız bu arada. Önermediğim için hemen diğer markaların fanboyluğunu yapmam gerek, değil mi? Sonuçta bundan para almıyorum ya da yorum kasma gibi bir derdim yok zaten 3 yılda 206 yorum anca atmışım. Siz bilirsiniz, birkaç ay sonra konu açarsanız klavyenin sorunluluğu hakkında o zaman görüşürüz .
Bloody B640 : Switchleri çok daha iyi ve yazılımı? bulunuyor.
G213: Güzel bir yazılımı var ve aydınlatmasını kontrol edebilirsiniz. Bilek destekli fakat mekanik değil.
GP Calypso: Yazılımı yok, ışıklandırmasını kontrol edemiyorsunuz, switchler kalitesiz, klavye deseniz merdiven altı klasik Çin üretimi klavyelerden ( AliExpress'te aynısının başka markalı halini bulmanız çok da zor değil) aylar sonra bozulma ihtimali diğerlerine göre daha fazla. Sadece suyun kanallardan akma özelliği güzel o da klavyenize sıvı dökmezseniz hiç işinize bile yaramayacak.
GXT 890: Çok da güzel değil fakat B640'dan sonraki tercihiniz olabilir.
Redragon klavyelerini pek bilmiyorum ondan dolayı bir yorum yapamayacağım.

Herkesin düşüncesine saygı duyarım ama Gamepower alınmaz, kalitesizdir gibi yorumlar bence biraz ön yargı çünkü daha önce çok kez kullandım ve kullanıyorum ayrıca kullanan çok fazla arkadaşım ve insanlar var. Tabii ki de bu her ürünü kusursuz demek değil sıkıntı çıkan ürünler olacaktır ama bu her marka gibi bu markada da olması normaldir. Gamepower ürünlerinin fiyatlarının uygun olduğunu hepimiz biliyoruz ve bunun sonucunda da pahalı markaların ürünleri ile karşılaştırmak doğru olmaz illaki kalite farkı olacaktır. Yaptığım yorum kesinlikle tarafsız ve markalar kimsenin babasının markası olmadığı için gereksiz övmenin de lüzumu yok ama hakkını yememize de gerek yok. Şimdi ise Calypso modeline gelelim yaklaşık 3 aydır kullanıyorum daha fazla da olabilir emin değilim. Bende kırmızı Switch olan modeli var. Su geçirmemezlik durumu çok iyi çalışıyor isterseniz suyun altında bile yazı yazabilirsiniz . Bilek desteği ile geliyor ve bu destek altına vidalar ile monteli isterseniz sökebilirsiniz. RGB çok fazla seçenek sunmuyor ki ben pek sevmediğim için fazla önemsemedim ama olsaydı da kötü olmazdı. Optik Switch olması da bir artı. Yazılım yok bu da bir eksi. Işıklandırmayı fn+ kombinasyonu ile kontrol ediyorsunuz. Artıları ve eksileri mevcut ama bu fiyatlarda alınabilir bir ürün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…