Arkadaşlar, yazın almayı düşündüğüm Gamepower marka şu iki model var aklımda. Aranızda kullanan var mı? Varsa klavyenin dayanıklılığı, plastik kalitesi vs iyi midir yazarsa sevinirim. Başka klavye öneriniz varsa bütçe 1000-1500 civarı iyi akşamlar.
Ancak yine de daha iyi modeller bulursunuz o bütçeye. Ha bu model kötü mü? Diğer Gamepower'lara nazaran daha iyi. Ayrıca, bu ürün metal ve hotswappable.
Gamepower Ogre RGB kullanıyorum. Çoğu zaman klavyemde O tuşu basmıyor. Klavyenin tuşlarını çıkarıp detaylı temizlik yapmıştım hala devam ediyor. Arada bir tuşu çıkarıp üflüyorum o zaman düzeliyor sonra tekrar gidiyor fakat benim merak ettiğim niye sürekli aynı şey aynı tuşta yaşanıyor?
Şimdi bende Gamepower'ın ogre RGB modeli mekanik bir klavye var. Bu güne kadar sıkıntısız bir şekilde kullanıyordum(5-6 ay gibi bir süre). Ancak şu son 2 haftadır falan r tuşu diğer tuşlar gibi çalışmıyor. Arada düzgün bir şekilde bastığın anda oluyor ama genelde ilk basışında olmuyor. Bu da...
Gamepower Ogre RGB kullanıyorum. Çoğu zaman klavyemde O tuşu basmıyor. Klavyenin tuşlarını çıkarıp detaylı temizlik yapmıştım hala devam ediyor. Arada bir tuşu çıkarıp üflüyorum o zaman düzeliyor sonra tekrar gidiyor fakat benim merak ettiğim niye sürekli aynı şey aynı tuşta yaşanıyor?
Gamepower Calypso V2 aldım. Tuş basmama sorunu yok yalnız birkaç tuşta yay sesi var. 5 tane red, 10 tane blue switch göndermişler yedek olarak. Acaba değiştirsem yay sesi sorunu devam eder mi, ileride bu ses artar mı, acaba iade edilmeli mi?
Arkadaşlar, yazın almayı düşündüğüm Gamepower marka şu iki model var aklımda. Aranızda kullanan var mı? Varsa klavyenin dayanıklılığı, plastik kalitesi vs iyi midir yazarsa sevinirim. Başka klavye öneriniz varsa bütçe 1000-1500 civarı iyi akşamlar.