Gamepower Calypso V2 vs HP Omen encoder

efkanbaba

Hectopat
Dostlar klavye almak istiyorum. Marka takıntım yok. 100/100 bir klavye olsun. Sessiz olsun. Bütçem maksimum 1400. İncelemelerine baktığımda bu iki klavyeden birini düşünyorum. Siz ne dersiniz?
gamepower

hp omen

Son düzenleyen: Moderatör:
Gerçekten Cherry Mx'mi? Dayanıklılığı nasıl? Kasası plastik mi yoksa alüminyum mu? Tuş hissayatı nasıl kaliteli mi? Sizce ne kadar süre kullanım ömrü var?
Gerçekten Cherry Mx hafif yay sesi var space tuşunda onun dışında tek renk kırmızı led olması kimisi için iyi kimisi için kötü ama ben sevdim gayet güzel hissiyat konusunda çok iyi önce ki klavyem gamepower warlocktu o direkt hissettiriyordu kalitesiz switch olduğunu encoder kaliteli olduğunu belli ediyor kasası sert plastik ergonomik gayet sağlam rahatsız etmiyor warlockta ki kasa metal kasaydı ama paslanma olmuştu bir süreden sonra ve 2. ayında switchlerden bazıları bozulmuştu outemu switchten uzak durun kesinlikle. Pişman etmez encoder.

Gerçekten Cherry Mx hafif yay sesi var space tuşunda onun dışında tek renk kırmızı led olması kimisi için iyi kimisi için kötü ama ben sevdim gayet güzel hissiyat konusunda çok iyi önce ki klavyem gamepower warlocktu o direkt hissettiriyordu kalitesiz switch olduğunu encoder kaliteli olduğunu belli ediyor kasası sert plastik ergonomik gayet sağlam rahatsız etmiyor warlockta ki kasa metal kasaydı ama paslanma olmuştu bir süreden sonra ve 2. ayında switchlerden bazıları bozulmuştu outemu switchten uzak durun kesinlikle. Pişman etmez encoder.
2-3gündür kullanıyorum encoder gayet kaliteliymiş. Switchlerde hafif yay sesi alıyorum ama hiç rahatsız etmiyor. Kablo örgüsü baya kalın ve kalitesi. 1180TL gibi bir fiyata aldım güncel olarak 3günde fiyatı 1499TL olmuş. Encoder alacaklar gönül rahatlığıyla alabilir bende kanaat getirdim.

2-3gündür kullanıyorum encoder gayet kaliteliymiş. Switchlerde hafif yay sesi alıyorum ama hiç rahatsız etmiyor. Kablo örgüsü baya kalın ve kalitesi. 1180TL gibi bir fiyata aldım güncel olarak 3günde fiyatı 1499TL olmuş. Encoder alacaklar gönül rahatlığıyla alabilir bende kanaat getirdim.
hocam hangi switch aldınız. Kahverengi ve kırmızı oalark iki farklı ürün var

hocam hangi switch aldınız. Kahverengi ve kırmızı oalark iki farklı ürün var
kırmızı

2C5BF89B-0E5B-4A2A-BCB0-7B42B13FC221.jpeg 993C9F27-2595-4FE4-A008-3B351635E8DF.jpeg A56585A1-97FC-4E08-9006-3EFDF21D9A99.jpeg D2652BC8-A413-49FF-8A09-0CADCF2C4F9A.jpeg

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı