@562410 şu encoder'i o kadar araştırdım hala adam akıllı inceleme veya veri elde edemedim. Kullanıcısı sanırım çok az. Cherry Mx Red Switch var bir zamanlar herkes yana yakıla peşinden koşardı videosunu çekerdi bu switchlerin...Encoderın Switch'leri daha kaliteli Cherry MX kullanıyor.
Ben kullanıyorum hocam sormak istersen yanıtlarım.@562410 şu encoder'i o kadar araştırdım hala adam akıllı inceleme veya veri elde edemedim. Kullanıcısı sanırım çok az. Cherry Mx Red Switch var bir zamanlar herkes yana yakıla peşinden koşardı videosunu çekerdi bu switchlerin...
Gerçekten Cherry Mx'mi? Dayanıklılığı nasıl? Kasası plastik mi yoksa alüminyum mu? Tuş hissayatı nasıl kaliteli mi? Sizce ne kadar süre kullanım ömrü var?Ben kullanıyorum hocam sormak istersen yanıtlarım.
Gerçekten Cherry Mx hafif yay sesi var space tuşunda onun dışında tek renk kırmızı led olması kimisi için iyi kimisi için kötü ama ben sevdim gayet güzel hissiyat konusunda çok iyi önce ki klavyem gamepower warlocktu o direkt hissettiriyordu kalitesiz switch olduğunu encoder kaliteli olduğunu belli ediyor kasası sert plastik ergonomik gayet sağlam rahatsız etmiyor warlockta ki kasa metal kasaydı ama paslanma olmuştu bir süreden sonra ve 2. ayında switchlerden bazıları bozulmuştu outemu switchten uzak durun kesinlikle. Pişman etmez encoder.Gerçekten Cherry Mx'mi? Dayanıklılığı nasıl? Kasası plastik mi yoksa alüminyum mu? Tuş hissayatı nasıl kaliteli mi? Sizce ne kadar süre kullanım ömrü var?
2-3gündür kullanıyorum encoder gayet kaliteliymiş. Switchlerde hafif yay sesi alıyorum ama hiç rahatsız etmiyor. Kablo örgüsü baya kalın ve kalitesi. 1180TL gibi bir fiyata aldım güncel olarak 3günde fiyatı 1499TL olmuş. Encoder alacaklar gönül rahatlığıyla alabilir bende kanaat getirdim.Gerçekten Cherry Mx hafif yay sesi var space tuşunda onun dışında tek renk kırmızı led olması kimisi için iyi kimisi için kötü ama ben sevdim gayet güzel hissiyat konusunda çok iyi önce ki klavyem gamepower warlocktu o direkt hissettiriyordu kalitesiz switch olduğunu encoder kaliteli olduğunu belli ediyor kasası sert plastik ergonomik gayet sağlam rahatsız etmiyor warlockta ki kasa metal kasaydı ama paslanma olmuştu bir süreden sonra ve 2. ayında switchlerden bazıları bozulmuştu outemu switchten uzak durun kesinlikle. Pişman etmez encoder.
hocam hangi switch aldınız. Kahverengi ve kırmızı oalark iki farklı ürün var2-3gündür kullanıyorum encoder gayet kaliteliymiş. Switchlerde hafif yay sesi alıyorum ama hiç rahatsız etmiyor. Kablo örgüsü baya kalın ve kalitesi. 1180TL gibi bir fiyata aldım güncel olarak 3günde fiyatı 1499TL olmuş. Encoder alacaklar gönül rahatlığıyla alabilir bende kanaat getirdim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.