Gamepower Calypso V2 vs Rampage Hydra R6

Merhaba, yeni klavye almayı düşünüyorum ama kararsızım. 2 model arasında kaldım. Daha önce kullanmış olan varsa veya bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?

Bunlar dışında en fazla altdakini alabilirim önerisi olan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu markalara para harcama.

Merhaba, yeni klavye almayı düşünüyorum ama kararsızım. 2 model arasında kaldım. Daha önce kullanmış olan varsa veya bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?

İkisi de çok kötü.

Bunu alın derim.

Rampage'den uzak durun ne olursa olsun.

Hocam bende Calypso V2 var ama Calypso daha iyi gibiydi ben red switch kullanıyorum ve hoşuma gitmedi tek güzel yanı istediğim gibi 10 farklı yerine blue switch takabiliyordum ilk zamanlar hoşuma gitti membran klavyeden geçince ama ondan sonra hissiyatı hoşuma gitmedi o paraya daha iyi klavye söylenebilir bence ben pişmanım.

Bu markalara para harcama.

Şaka mısınız siz? Hiçbiri alınmaz o fiyata.

Hiçbirine güven olmaz.

İkisi de çok kötü.

Bunu alın derim.

Rampage'den uzak durun ne olursa olsun.

Hocam bende Calypso V2 var ama Calypso daha iyi gibiydi ben red switch kullanıyorum ve hoşuma gitmedi tek güzel yanı istediğim gibi 10 farklı yerine blue switch takabiliyordum ilk zamanlar hoşuma gitti membran klavyeden geçince ama ondan sonra hissiyatı hoşuma gitmedi o paraya daha iyi klavye söylenebilir bence ben pişmanım.

Çoğunlukla bu TKL klavyelerden önerilmişde ben numpedli olanlarından almayı düşünüyorum. Sizce bu altdaki nasıl https://www.hepsiburada.com/logitec...-mekanik-oyun-klavyesi-siyah-pm-HBC00003G4MUN https://www.hepsiburada.com/logitec...-mekanik-oyun-klavyesi-siyah-pm-HBC00003G4MUN

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı