zod1ax Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2018 Mesajlar 5.765 Çözümler 18 1 Mayıs 2021 #11 JackieJudy dedi: Merakımdan soruyorum, bu markaların hiç güzel ürünü yok mu?(Rampage, Gamepower vb) Genişletmek için tıkla... Gamepower'ı bilmem de Rampage o kadar da kötü değil güç kaynağı konusunda kötü tabii ki de ama klavye, kulaklık, mouse vs idare eder.
JackieJudy dedi: Merakımdan soruyorum, bu markaların hiç güzel ürünü yok mu?(Rampage, Gamepower vb) Genişletmek için tıkla... Gamepower'ı bilmem de Rampage o kadar da kötü değil güç kaynağı konusunda kötü tabii ki de ama klavye, kulaklık, mouse vs idare eder.
JackieJudy Hectopat Katılım 13 Eylül 2019 Mesajlar 478 Makaleler 2 1 Mayıs 2021 #12 Forumda Rampage'nin sadece iki ürününü öneri olarak görüyorum. Fury X ve Drop Plus' öneriyorlar.
Umut 77 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 4.860 Çözümler 16 Yer Yalova Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2021 #13 FlexR dedi: Ben de hayatımın en kötü hatasını yapıp monitörünü almıştım, oysaki donanım arşivine güvenmiştim. Genişletmek için tıkla... Monitöründe ne sorun yaşadınız ki?
FlexR dedi: Ben de hayatımın en kötü hatasını yapıp monitörünü almıştım, oysaki donanım arşivine güvenmiştim. Genişletmek için tıkla... Monitöründe ne sorun yaşadınız ki?
FlexR Hectopat Katılım 5 Nisan 2021 Mesajlar 3.957 Makaleler 3 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2021 #14 Umut 77 dedi: Monitöründe ne sorun yaşadınız ki? Genişletmek için tıkla... Işık sızması ve kalitesiz malzeme yapısı.
Umut 77 dedi: Monitöründe ne sorun yaşadınız ki? Genişletmek için tıkla... Işık sızması ve kalitesiz malzeme yapısı.