Gamepower çok mu kötü?

Katılıyorum, 4 senelik Warlock var (en sorunlu diye bahsedilen) üzerine süt, su ve kola dökmeme rağmen hiçbir tuşu bozulmadı. Bu sene sadece bilerek birkaç şey deneyip söküp bozdum onun dışında sağlamdı. Bana iyisi denk gelmiştir bilemem ayrıca yay sesi %1 bile azalmamış arada hala basıyorum keyfine

Davalık olduğunuz markadan tekrar mı ürün aldınız? Gavurların dediği gibi.. manyaksın sen!

Gamepower Ogre klavye kullanıyorum. ilk başta iyiydi sonradan basmama sorunu başladı, bir süre sonra kendiliğinden düzeldi ve 2 senedir sorun yaşamıyorum. Yani almanızı pek önermem çünkü Gamepower baya şans işi marka.

Çok kötü değil ama idareten 1-2 aylığına alınacak şeyler üretiyorlar. Bir tane klavyesi vardı o düzgün. Bahsettiğiniz Rampage olayı her üründe olmuyor. Mesela Rampage Fury Z gayet kaliteli bir mouse. Çünkü Rampage üretmiyor sadece etiket adı öyle

Ben mesela Warlock aldım 3. senede patladı tutturmuşsun. (Ogre ile Warlock aynı anda aldım kardeşim ile bana, warlock gidince kardeşimden Ogre yi aldım )
Davalık olduğunuz markadan tekrar mı ürün aldınız? Gavurların dediği gibi.. manyaksın sen!
Manyaklık yaptım , çünkü ucuza getirdim .d

- Bu arada davalık derken Casper ile değil aklıma geldi düzeltme, @arandur TeknoSA yı davalık ettik, hatta X bir AVM ye gittiğimde kasada nakit yok ile çevirmeye falan çalıştılar, zar zor aldım paramı da, dedim ATM den bankadan çek gel benim umrumda değil diye Zaten etmeselerdi belge ile 3 hafta içinde kapattırabiliyordum (3 hafta içinde vermezler ise)
Bu yeni aldığım (2.5 Senelik :d ) ise Mediamarkt dan sanırım teknoSA kazıklıyor insanları oradan aldığım hiç bir üründen memnun kalmadım.

Bütçe düşükse tercih edilebilir. Ben Gamepower Mihawk'ı 2 yıl kullandım sonra kulaklıktan tiz ses gelmeye başlayınca değiştirdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…