Erenkkkn Hectopat Katılım 4 Aralık 2021 Mesajlar 170 13 Ağustos 2025 #1 Fanı çıkardım bu kaldı bu nasıl sökülüyor? Gamepower'ın fanı.
veysoo Picopat Katılım 29 Haziran 2025 Mesajlar 385 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek çalışmıyor 13 Ağustos 2025 #2 Erenkkkn dedi: Fanı çıkardım bu kaldı bu nasıl sökülüyor? Gamepower'ın fanı. Eki Görüntüle 2555260 Genişletmek için tıkla... Anakartı çıkartman lazım altında tırnakları var onların parmak uclarınla hafif kıvır çıkar
Erenkkkn dedi: Fanı çıkardım bu kaldı bu nasıl sökülüyor? Gamepower'ın fanı. Eki Görüntüle 2555260 Genişletmek için tıkla... Anakartı çıkartman lazım altında tırnakları var onların parmak uclarınla hafif kıvır çıkar
Erenkkkn Hectopat Katılım 4 Aralık 2021 Mesajlar 170 13 Ağustos 2025 #3 veysoo dedi: Anakartı çıkartman lazım altında tırnakları var onların parmak uclarınla hafif kıvır çıkar Genişletmek için tıkla... dostum belirtmeyi unuttum amacım termal macunu değiştirmek burayı çıkarmadanda değiştirebilir miyim?
veysoo dedi: Anakartı çıkartman lazım altında tırnakları var onların parmak uclarınla hafif kıvır çıkar Genişletmek için tıkla... dostum belirtmeyi unuttum amacım termal macunu değiştirmek burayı çıkarmadanda değiştirebilir miyim?
veysoo Picopat Katılım 29 Haziran 2025 Mesajlar 385 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek çalışmıyor 13 Ağustos 2025 #4 Erenkkkn dedi: Dostum belirtmeyi unuttum amacım termal macunu değiştirmek burayı çıkarmadanda değiştirebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Evet eski termal macunu sil güzelce sonra düzgün şekilde sür
Erenkkkn dedi: Dostum belirtmeyi unuttum amacım termal macunu değiştirmek burayı çıkarmadanda değiştirebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Evet eski termal macunu sil güzelce sonra düzgün şekilde sür
Erenkkkn Hectopat Katılım 4 Aralık 2021 Mesajlar 170 13 Ağustos 2025 #5 veysoo dedi: Evet eski termal macunu sil güzelce sonra düzgün şekilde sür Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim
veysoo dedi: Evet eski termal macunu sil güzelce sonra düzgün şekilde sür Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim
veysoo Picopat Katılım 29 Haziran 2025 Mesajlar 385 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek çalışmıyor 13 Ağustos 2025 #6 rica ederim iyi çalışmalar
Erenkkkn Hectopat Katılım 4 Aralık 2021 Mesajlar 170 13 Ağustos 2025 #7 veysoo dedi: rica ederim iyi çalışmalar Genişletmek için tıkla... hocam bi sorum daha var ben bu yanlardaki fanlarıda cikarmistim bunların tersmi düzmü olduğunu nasıl anlıcam yazınım içeri doğrumu bakması gerekiyor Dosya Ekleri image.jpg 232,9 KB · Görüntüleme: 11
veysoo dedi: rica ederim iyi çalışmalar Genişletmek için tıkla... hocam bi sorum daha var ben bu yanlardaki fanlarıda cikarmistim bunların tersmi düzmü olduğunu nasıl anlıcam yazınım içeri doğrumu bakması gerekiyor
veysoo Picopat Katılım 29 Haziran 2025 Mesajlar 385 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek çalışmıyor 13 Ağustos 2025 #8 Erenkkkn dedi: Hocam bir sorum daha var ben bu yanlardaki fanları da cikarmistim bunların tersmi düzmü olduğunu nasıl anlayacağım yazınım içeri doğru mu bakması gerekiyor Genişletmek için tıkla... Yazının dış tarafa bakması lazım veysoo dedi: Yazının dış tarafa bakması lazım Genişletmek için tıkla... Sen o fanları temizlememişsin yine sıçak çalışacak PC haberin olsun
Erenkkkn dedi: Hocam bir sorum daha var ben bu yanlardaki fanları da cikarmistim bunların tersmi düzmü olduğunu nasıl anlayacağım yazınım içeri doğru mu bakması gerekiyor Genişletmek için tıkla... Yazının dış tarafa bakması lazım veysoo dedi: Yazının dış tarafa bakması lazım Genişletmek için tıkla... Sen o fanları temizlememişsin yine sıçak çalışacak PC haberin olsun