3 380721 Hectopat Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 1.601 Çözümler 2 3 Nisan 2021 #1 Arkadaşlar Gamepower Crimson Guard kasanın hava akışı gerçekten sıfır mı? Üst tarafa toz filtresinin olduğu yere 2 tane fan eklesem nasıl olur?
Arkadaşlar Gamepower Crimson Guard kasanın hava akışı gerçekten sıfır mı? Üst tarafa toz filtresinin olduğu yere 2 tane fan eklesem nasıl olur?
Şükrü Ali Ögel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 6.325 Makaleler 149 Çözümler 44 3 Nisan 2021 #2 Hava akış değeri CFM dir sitesinde belirtilir. Kasanın fotoğrafını rica etsem.
3 380721 Hectopat Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 1.601 Çözümler 2 3 Nisan 2021 #3 Şükrü Ali Ögel dedi: Hava akış değeri CFM dir sitesinde belirtilir. Kasanın fotoğrafını rica etsem. Genişletmek için tıkla... Dosya Ekleri images (5).jpeg 19 KB · Görüntüleme: 92
Şükrü Ali Ögel dedi: Hava akış değeri CFM dir sitesinde belirtilir. Kasanın fotoğrafını rica etsem. Genişletmek için tıkla...
Şükrü Ali Ögel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 6.325 Makaleler 149 Çözümler 44 3 Nisan 2021 #4 Evet, cidden çöp bir kasa gibi. Üstüne fan koyarsanız etki eder. Ama, kasanın önünü dikdörtgen şekilde delip süpürge filtresi ile yapay mesh kasa haline sokarsan daha verimli olur.
Evet, cidden çöp bir kasa gibi. Üstüne fan koyarsanız etki eder. Ama, kasanın önünü dikdörtgen şekilde delip süpürge filtresi ile yapay mesh kasa haline sokarsan daha verimli olur.
Mehmet A Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2019 Mesajlar 10.255 Çözümler 26 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2021 #5 Ön tarafı komple kapalı. Berbat bir kasa bence. Parçalar çok ısınır. Soğuk hava girecek yer olmadığı sürece öne istersen 20 tane fan tak etkisi olmaz. Kasayı değişemezsen şöyle yapabilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ama daha büyük hava deliği açmanı tavsiye ederim, veya sen bilirsin.
Ön tarafı komple kapalı. Berbat bir kasa bence. Parçalar çok ısınır. Soğuk hava girecek yer olmadığı sürece öne istersen 20 tane fan tak etkisi olmaz. Kasayı değişemezsen şöyle yapabilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ama daha büyük hava deliği açmanı tavsiye ederim, veya sen bilirsin.
Black Swordsman Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Temmuz 2020 Mesajlar 1.697 Makaleler 3 Çözümler 5 3 Nisan 2021 #6 Ben hiç acımadan önüne 60-70 tane matkapla delik açardım. Hava aldığı tek yer yukarıdaki filtre sanırım. Ayrıca fan koyman tabii ki yaralı olacaktır.
Ben hiç acımadan önüne 60-70 tane matkapla delik açardım. Hava aldığı tek yer yukarıdaki filtre sanırım. Ayrıca fan koyman tabii ki yaralı olacaktır.