Kadir ASLIM Centipat Katılım 22 Eylül 2019 Mesajlar 21 29 Eylül 2019 #1 GamePower Dark Side 1x120mm ARGB Fan ARGB Led Bar Temperli Cam Gaming Mid ATX Kasa - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Arkadaşlar kasa hoşuma gitti sizin de görüşlerinizi bekliyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Eylül 2019
GamePower Dark Side 1x120mm ARGB Fan ARGB Led Bar Temperli Cam Gaming Mid ATX Kasa - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Arkadaşlar kasa hoşuma gitti sizin de görüşlerinizi bekliyorum.
ahmetdurmus.16 Hectopat Katılım 31 Mart 2018 Mesajlar 426 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2019 #2 GAMEBOOSTER GB-G3602B RGB USB 3.0 Mid Tower Kasa | ITOPYA seçtiğin kasa güze ama istersen şu kasaya da bak bence bu da güzel.
GAMEBOOSTER GB-G3602B RGB USB 3.0 Mid Tower Kasa | ITOPYA seçtiğin kasa güze ama istersen şu kasaya da bak bence bu da güzel.
SefaGmssy Kilopat Katılım 31 Mart 2018 Mesajlar 292 Yer İzmir Texas Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenciyiz 29 Eylül 2019 #3 Üstüne biraz daha koy bunu al derim COOLER MASTER MasterBox MB500 TUF Edition RGB Tempered Glass USB 3.0 Mid Tower Kasa | ITOPYA
Üstüne biraz daha koy bunu al derim COOLER MASTER MasterBox MB500 TUF Edition RGB Tempered Glass USB 3.0 Mid Tower Kasa | ITOPYA
Kadir ASLIM Centipat Katılım 22 Eylül 2019 Mesajlar 21 30 Eylül 2019 #4 SefaGmssy dedi: Üstüne biraz daha koy bunu al derim COOLER MASTER MasterBox MB500 TUF Edition RGB Tempered Glass USB 3.0 Mid Tower Kasa | ITOPYA Genişletmek için tıkla... Birazmı? Arada 400 tl fark var o seviyede varsa önerin verebilirsin ahmetdurmus.16 dedi: GAMEBOOSTER GB-G3602B RGB USB 3.0 Mid Tower Kasa | ITOPYA seçtiğin kasa güze ama istersen şu kasaya da bak bence bu da güzel. Genişletmek için tıkla... Evet bu da beğendiklerim arasında saten. Teşekkür ederim
SefaGmssy dedi: Üstüne biraz daha koy bunu al derim COOLER MASTER MasterBox MB500 TUF Edition RGB Tempered Glass USB 3.0 Mid Tower Kasa | ITOPYA Genişletmek için tıkla... Birazmı? Arada 400 tl fark var o seviyede varsa önerin verebilirsin ahmetdurmus.16 dedi: GAMEBOOSTER GB-G3602B RGB USB 3.0 Mid Tower Kasa | ITOPYA seçtiğin kasa güze ama istersen şu kasaya da bak bence bu da güzel. Genişletmek için tıkla... Evet bu da beğendiklerim arasında saten. Teşekkür ederim
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.303 Makaleler 42 Çözümler 274 30 Eylül 2019 #5 Sırf RGB diye bunu almazdım açık konuşayım Zalman S2 -N2 gibi bir kasa alırdım. PSU cover var,HDD bölmesi gizli,kablolama konusunda avantajlı ve içi daha geniş.
Sırf RGB diye bunu almazdım açık konuşayım Zalman S2 -N2 gibi bir kasa alırdım. PSU cover var,HDD bölmesi gizli,kablolama konusunda avantajlı ve içi daha geniş.
Antonio Montana Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Eylül 2017 Mesajlar 2.794 Çözümler 4 Yer El Fureidis 30 Eylül 2019 #6 Bu kasayı önerebilirim. Aerocool Scar