Alperen0 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Aralık 2016 Mesajlar 2.072 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2021 #1 Kasanın önüne fan nasıl takılır?
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.166 Makaleler 3 Çözümler 194 1 Ocak 2021 #2 Vidaları uygun yerlere getirip sıktıktan sonra gerekli bağlantıları yaparak.
Alperen0 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Aralık 2016 Mesajlar 2.072 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2021 #3 ItsAllGoodman dedi: Vidaları uygun yerlere getirip sıktıktan sonra gerekli bağlantıları yaparak. Genişletmek için tıkla... Vidaları takmam gerektiğini biliyorum, önü çok kapalı olduğu için fanı takamıyorum. Yok mu bu kasadan kullanan?
ItsAllGoodman dedi: Vidaları uygun yerlere getirip sıktıktan sonra gerekli bağlantıları yaparak. Genişletmek için tıkla... Vidaları takmam gerektiğini biliyorum, önü çok kapalı olduğu için fanı takamıyorum. Yok mu bu kasadan kullanan?
M mehmetpro44 Femtopat Katılım 25 Ekim 2020 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2021 #4 ben de aynı kasadan kullanıyorum ve önüne fan almayı düşünüyorum, kontrol ettim önünü dediğin gibi takmak için gereken alan çok küçük gibi. acaba kasanın ön kısmı takılıp çıkartılabiliyor mu?
ben de aynı kasadan kullanıyorum ve önüne fan almayı düşünüyorum, kontrol ettim önünü dediğin gibi takmak için gereken alan çok küçük gibi. acaba kasanın ön kısmı takılıp çıkartılabiliyor mu?
Alperen0 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Aralık 2016 Mesajlar 2.072 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2021 #5 Denedim, çıkaramadım. Kırmak istemediğim için fazla zorlamadım.