F Frostydom6 Femtopat Katılım 12 Ocak 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2024 #1 Şu an bütçeme uygun olan ve beğendiğim bu klavye var ama burayada sormak istedim ayrıca bu bütçeye uygun tavsiyeleriniz olursa memnun olurum. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Nisan 2024
Şu an bütçeme uygun olan ve beğendiğim bu klavye var ama burayada sormak istedim ayrıca bu bütçeye uygun tavsiyeleriniz olursa memnun olurum.
Mr.Anyone Hectopat Katılım 21 Haziran 2023 Mesajlar 2.669 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2024 #2 Frostydom6 dedi: Şu an bütçeme uygun olan ve beğendiğim bu klavye var ama burayada sormak istedim ayrıca bu bütçeye uygun tavsiyeleriniz olursa memnun olurum. Genişletmek için tıkla... gamepower genel olarak önerilmiyor hocam haberiniz olsun.
Frostydom6 dedi: Şu an bütçeme uygun olan ve beğendiğim bu klavye var ama burayada sormak istedim ayrıca bu bütçeye uygun tavsiyeleriniz olursa memnun olurum. Genişletmek için tıkla... gamepower genel olarak önerilmiyor hocam haberiniz olsun.