Gamepower Eva 3 vs Rampage Claw

Bütçe
1000-1500

mirtlekül

Femtopat
Daha fazla  
T60 kullanıyordum ama 5.ay daha olmadan bozuldu. Aklımda 2 klavye var Gamepower Eva 3 1300TL bir de Rampage Claw 1400 TL.

Rampage claw olabilir, muhtemelen outemu kullanıyor ama en azından hot swap var. Zorunda kalmadıkça almam ama şu an %75 ve siyah olarak bu bütçede başka klavye gelmedi aklıma.

Parolapara kampanyasını kullanırım dersen royal kludge alınabilir. Sana 400 TL cashback verecek, 1400-1500 civarına almış olacaksın.

gank.com güvenilir mi hocam?

Hocam kampanyayı bulamadım nasıl kullanacağım.

Hocam kampanyayı bulamadım nasıl kullanacağım.
Hocam telefonundan parolapara uygulamasını yükle. Sonra hesap oluşturmak için kimlik doğrulaması, yüz taraması falan yapman gerekli ve 18 yaşından küçüksen yapamıyorsun. Daha büyük birine yaptırıp hesap açmalısın. Bunları yaptıktan sonra hesap oluşturmuş oluyorsun.
Cashbackler kısmında ilk harcamana %50 cashback (maks 400 TL) diye bir kampanya var, bahsettiğim kampanya o.
Önce anasayfanın sağ alt kısmında parolaparaCard yazan bir yer var, oradan sanal kart oluşturuyorsun.

Sonra ürünün tutarı ne kadar ise parolapara hesabına o kadar para atıyorsun, ödemeyi de parolaparanın sanal kart bilgileri ile yapıyorsun. Ödeme yaptıktan sonra sana 400 TL geri verecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…