Gamepower eva 5 klavye bozuldu

Banksyy

Femtopat
Daha fazla  
Bu yılın şubat ayı başında Gamepower eva 5 klavyesini aldım. Sadece bir kez kablosunu taktım ve hep öyle kullandım. Geçen güm çıkardım ve klavye içinde ki Type-C kırılmış. Sadece 1 kez çıkarmama rağmen. 3 yıl garantili diyor ama bir türlü bulamadım nasıl göndereceğimi bilgisi olan var mı?

Dosya Ekleri

• IMG_8332.jpeg
    IMG_8332.jpeg
    83,9 KB · Görüntüleme: 65
Bu yılın şubat ayı başında Gamepower eva 5 klavyesini aldım. Sadece bir kez kablosunu taktım ve hep öyle kullandım. Geçen güm çıkardım ve klavye içinde ki Type-C kırılmış. Sadece 1 kez çıkarmama rağmen. 3 yıl garantili diyor ama bir türlü bulamadım nasıl göndereceğimi bilgisi olan var mı?
Gamepower garanti ekibini arayacaksınız, size bir kod verecek, gamepower'in anlaşmalı olduğu kargoya gideceksiniz, durumu anlatıp gamepower'in size verdiği kodu onlara vereceksiniz, onlarda doğrudan gamepower'a yollayacak.

Hocam oxyde bilişimi arayın ve ürünün s/n numarasını verin onlar sistemlerinden buluyorlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı