Gamepower Eva 7 alınır mı?

Olay sadece sağlamlık mı sanıyorsun . Yoksa Rapid trigger, tuş hassasiyeti ayarlama, tam RGB tuşlar ve kaliteli switchler gibi özellikler? Ayrıca, Hz değeri kaç daha saymadığım bir sürü özellik var.

Olay sadece sağlamlık mı sanıyorsun . Yoksa Rapid trigger, tuş hassasiyeti ayarlama, tam RGB tuşlar ve kaliteli switchler gibi özellikler? Ayrıca, Hz değeri kaç daha saymadığım bir sürü özellik var.

Okuduğunu anlamıyorsun galiba kardeşim uzatmayalım konuyu.

5 yıldır kullandığın klavyenin modeli nedir? Sen söylemeden ben söyleyeyim %100 mebrane bir klavye.

Arkadaşlar boşuna tartışıp konuyu uzatmayalım. Konu sahibinin istekleri ve bütçesi doğrultusunda olabilecek en F/P klavyeleri önermeye çalıştık.

işte bu arkadaşlara bunu anlatamıyorum.Gamepower benim babamın malı değil bana savunma diyor .Alternatif sun diyorum xiaomi ve iphone kıyaslaması yapıyor.Param çok olsa ne akko alırım ne de başka çin malı ürünleri.Gider 4-5k aralığında Asusun klavyesini alırım yani.Genede fikriniz için teşekkürler arkadaşlar herkese saygımız var sizde saygı duyun başkasının fikirlerine ama.

Kanka tamam sen aldın garanti kağıdını kaybetmemeni öneririm lazım olur
3 yıl garantisi varmış kanka bozulursa gönderirim sen sıkma canını

Garanti sözünü tutacaklar mı bakalım iyi sosyaller dilerim.

Garanti sözünü tutacaklar mı bakalım iyi sosyaller dilerim.
Hayırlısı be çok takmamak lazım hayatın tadını çıkar boşver.Teknoloji bunlar insanlar bozuluyor o mu bozulmayacak yapacak bişey yok.Bozulursa razer ornata v3 x diye model var onu alırım her ne kadar kablolu olsada membrandan devam ederiz.İlk defa switchli klavye kullanacağım.

Biraz tartışma çıkmış Gönderdiğiniz ölçüde bir şey almaya çalışacağım olmazsa popüler markalara bakacağım teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…