Gamepower Eva 7 alınır mı?

Bütçe
1700

Efresh01

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
EKRAN KARTI RTX 4090 Tİ 24GB
İşlemci Intel(R) Core(TM) İ912900KF CPU @ 4.20GH
32,0 GB RAM
Merhaba, bazı kullanıcılar Eva 7'yi kullanırken tuşlara basarken sanki demire basıyormuş gibi his oluyor diyorlar, doğru mudur ve uygulamasında algılamama gibi bir durum varmış, bu klavye alınır mı? Ben 5 yıllık Gamepower kullanıcısı olarak şu ana kadar saber RGB'den hiçbir sorun görmedim, monitorden de.

Merhaba, bazı kullanıcılar Eva 7'yi kullanırken tuşlara basarken sanki demire basıyormuş gibi his oluyor diyorlar, doğru mudur ve uygulamasında algılamama gibi bir durum varmış, bu klavye alınır mı? Ben 5 yıllık Gamepower kullanıcısı olarak şu ana kadar saber RGB'den hiçbir sorun görmedim, monitorden de.
Gamepower tarzı markalardan uzak durun hocam kullanıcısı olduğunuz için alışmışsınız. Deli gibi yay sesi var, switchleri aşırı kalitesiz, malzeme kalitesi de çok kötü. Aynı fiyat bandında çok daha iyi ürünler bulabilirsiniz.

Gamepower tarzı markalardan uzak durun hocam kullanıcısı olduğunuz için alışmışsınız. Deli gibi yay sesi var, switchleri aşırı kalitesiz, malzeme kalitesi de çok kötü. Aynı fiyat bandında çok daha iyi ürünler bulabilirsiniz.

Hocam ne önerirsiniz? %60 klavye kablolu ya da kablosuz.

Hocam ne önerirsiniz? %60 klavye kablolu ya da kablosuz.
Kablosuz şartsa bunu almanızı öneririm.

Bende eva 7 almayı düşünüyordum rampage klavyeden buna geçtim baya memnunum. Ben 300tlyken almıştım yine bu fiyatını da hakediyor bence. Fotoğrafta durduğundan çok daha iyi duruyor gerçekte. %60 değil ama boyutu memnun eder.
1737404701178.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı