atre1d3s Hectopat Katılım 30 Aralık 2019 Mesajlar 423 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2024 #1 Merhaba, iki klavye arasında kaldım. Bütçe konusu sorun değil, Gamepower'ın Türkçe klaye olması benim için artı ama kararsız kaldım. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Mayıs 2024
Merhaba, iki klavye arasında kaldım. Bütçe konusu sorun değil, Gamepower'ın Türkçe klaye olması benim için artı ama kararsız kaldım.
Hyperciaa Hectopat Ekipman Ustası Katılım 18 Kasım 2022 Mesajlar 5.186 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Ankara/Çankaya Daha fazla Sistem Özellikleri Rtx 3060, i5 12500H Hp Victus. Aj159 Apex, Fun60 Max. Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2024 #2 Gamepower alınmaz. Çok fazla FPS MOBA oyunları oynuyorsanız Apex pro mini alınır. Bütçe artarsa Wraith W75 öneririm.
Gamepower alınmaz. Çok fazla FPS MOBA oyunları oynuyorsanız Apex pro mini alınır. Bütçe artarsa Wraith W75 öneririm.
atre1d3s Hectopat Katılım 30 Aralık 2019 Mesajlar 423 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2024 #3 Hyperciaa dedi: Gamepower alınmaz. Çok fazla FPS MOBA oyunları oynuyorsanız Apex pro mini alınır. Bütçe artarsa W75 öneririm. Genişletmek için tıkla... Bunlara benzer başka kablosuz klavye de olabilir, en çok bunlar gözüme çarptı ama…
Hyperciaa dedi: Gamepower alınmaz. Çok fazla FPS MOBA oyunları oynuyorsanız Apex pro mini alınır. Bütçe artarsa W75 öneririm. Genişletmek için tıkla... Bunlara benzer başka kablosuz klavye de olabilir, en çok bunlar gözüme çarptı ama…