North55 Decapat Katılım 17 Nisan 2023 Mesajlar 104 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2025 #1 Klavyem bugün elime ulaştı ama 6 y h b tuşları çalışmamakta. Eğer iade kabul olmazsa ne yapmam gerekir?
Klavyem bugün elime ulaştı ama 6 y h b tuşları çalışmamakta. Eğer iade kabul olmazsa ne yapmam gerekir?
TacsizKralTR Hectopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 1.363 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2025 #2 Paketi tam şekilde teslim ederseniz edilir. Firmayı ararsanız da değişim talep edebilirsiniz.
North55 Decapat Katılım 17 Nisan 2023 Mesajlar 104 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2025 #3 TacsizKralTR dedi: Paketi tam şekilde teslim ederseniz edilir. Firmayı ararsanız da değişim talep edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Trendyol'dan aldım ürün çok hoşuma gitti kalitesi vs iade yerine değişim nasıl oluştururum?
TacsizKralTR dedi: Paketi tam şekilde teslim ederseniz edilir. Firmayı ararsanız da değişim talep edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Trendyol'dan aldım ürün çok hoşuma gitti kalitesi vs iade yerine değişim nasıl oluştururum?
T tempZ Kilopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 5.056 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2025 #4 North55 dedi: Trendyol'dan aldım ürün çok hoşuma gitti kalitesi vs iade yerine değişim nasıl oluştururum? Genişletmek için tıkla... Satıcı ile iletişime geçmeniz lazım
North55 dedi: Trendyol'dan aldım ürün çok hoşuma gitti kalitesi vs iade yerine değişim nasıl oluştururum? Genişletmek için tıkla... Satıcı ile iletişime geçmeniz lazım