GamePower fare alınır mı?

Gamepower marka önermem, Redragon Nothosaur öneririm. Kendim kullanıyorum ve memnunum.
Makro özelliği var mi bunun bide gamepower neden onermezsinz attığım linkte yorumların hemen hepsine baktım arada 1 tane olumsuz yorum var

Makro özelliği hakkında bilgim yok ancak 2 tane tuş var, tuşlardan biri tırtıklı ve bu sayede tuşları birbirinden ayırt edebiliyorsun. Maksimum 3200 DPI destekliyor, Gamepower önermememin sebebi ise kullanılan malzemelerin kalitesiz olması. Benim önerdiğin mouse daha iyi.

Yorumların %90'ı mouse'u eline alır almaz "çok güzeeeel" ve "kargo hızlı" diyenler.

Birkaç ay sonra da bu; "ürünün yorumlarına baktım %90'ı olumluydu ben de almaya karar verdim."

Yorumların %90'ı mouse'u eline alır almaz "çok güzeeeel" ve "kargo hızlı" diyenler. Bir kaç ay sonra da bu;

Bunu yazacaktım gerek kalmamış. Katılıyorum.

Makro özelliği hakkında bilgim yok ancak 2 tane tuş var, tuşlardan biri tırtıklı ve bu sayede tuşları birbirinden ayırt edebiliyorsun. Maksimum 3200 DPI destekliyor, Gamepower önermememin sebebi ise kullanılan malzemelerin kalitesiz olması. Benim önerdiğin mouse daha iyi.
Knight online oynuyorum orada bana makro lazım ona göre bir mouse arıyorum ama mouse içinde öyle çok para vermek istemiyorum 200felan lüzumsuz geliyor biraz o yüzden birazda

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı