Çözüldü Gamepower Force kol çalışmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

berraassde

Hectopat
Bugün aldım geçen gun indirime girmişti kolu bilgisayara taktım test ettim sitelerde her şey okey. GTA 5'e girdim test etmek için çalışmıyor kol. Basıyorum tuşlara olmuyor ayrıca kurulumunu da yapamıyorum. Kolun donglesi var takınca bağlanmıyor yani anlamadım ne yapmam gerekiyor güncelleme yapayım kablolu taktım şu anda calıstı GTA'da ama kablosuz halen daha yapamadım bilen varsa yardımcı oluras sevınırım.

Son düzenleme:
Çözüm
Dongledeki tuşa basmalısın.

Basıyorum zaten yıne olmuyor.

Halen daha çözemedim. Dongle taktığımda ışık yanıyor, uzerındekı dugmeye basıyorum eşlelşmiyor. Ne yapmam gerekiyor? Yardımcı olun.

Güncelleme yapayım az önce yanlışlıkla istemeden çözdüm .sorun yaşayan arkadaşlar olursa da buraya yazayım, onlar da çözsünler. ilk olarak dongleı bilgisayara takın sonra gamepaddeki Gamepower logosuna basılı tutup arkadaki on off kısmının altındaki düğmeye basılı tutun aynı anda, bir anda gamepad titriyecek sonra da çalışmaya başlar.

Dongle'daki tuşa basmalısın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dongledeki tuşa basmalısın.

Basıyorum zaten yıne olmuyor.

Halen daha çözemedim. Dongle taktığımda ışık yanıyor, uzerındekı dugmeye basıyorum eşlelşmiyor. Ne yapmam gerekiyor? Yardımcı olun.

Güncelleme yapayım az önce yanlışlıkla istemeden çözdüm .sorun yaşayan arkadaşlar olursa da buraya yazayım, onlar da çözsünler. ilk olarak dongleı bilgisayara takın sonra gamepaddeki Gamepower logosuna basılı tutup arkadaki on off kısmının altındaki düğmeye basılı tutun aynı anda, bir anda gamepad titriyecek sonra da çalışmaya başlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…