Gamepower Fujin 7.1 alınır mı?

raskol

Centipat
Daha fazla  
Kulaklık alacağım bütçem 1200 filan bu kulaklık iyi midir iyi, değilse öneriniz var mı?

Alınmaz. Gamepower merdiven altı üretim yapıyor. Onun yerine bütçeni biraz arttırarak James Donkey 712 veya Havit P2002p, P2002E modellerinden alabilirsin.

Gamepower kulaklıklarda kronik dip ses problemi var, hiç bulaşmayın. Havit markasını öneririm.

Fujin hakkında bir bilgim yok fakat Gamepower Jin 7.1 kullanıyorum ve çok memnunum. Ses kalitesi gayet iyi. Özellikle de mikrofon kalitesi çok iyi, temiz. Tek sıkıntısı biraz dip ses var. Sanırım @Xergeon hocamın da dediği gibi Gamepower modellerinde kronik. Bence fiyatı düşünüldüğünde alınabilir.

Gamepower gömüp James Donkey önerilmesi komik olmuş.
Sebep ? James Donkey 712'nin Trendyolda değerlendirme puanına ve yorumlara bakmanızı öneririm. Ve evet Gamepower'ı sevmiyorum. Çünkü fazla kronik sorunu var. Acaba siz hangi markayı önereceksiniz ? Merak ettim.

Sebep ? James Donkey 712'nin Trendyolda değerlendirme puanına ve yorumlara bakmanızı öneririm. Ve evet Gamepower'ı sevmiyorum. Çünkü fazla kronik sorunu var. Acaba siz hangi markayı önereceksiniz ? Merak ettim.
Kaynağınız Trendyol ise size hayırlı günler hocam. Ben Havit önerirdim, Gamepower veya James Donkey arasında fark yok. Ha ikisi de kullanılabilir mi kullanılabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…