Gamepower Fujin 7.1 alınır mı?

Kaynağınız Trendyol ise size hayırlı günler hocam. Ben Havit önerirdim, Gamepower veya James Donkey arasında fark yok. Ha ikisi de kullanılabilir mi kullanılabilir.
Ben de havit öneriyorum hocam zaten. Kaynağım sadece trendyol değil. Hem trendyol olsa ne olacak ? O da bi değerlendirme değil mi zaten ?

Daha öncesinde Luna ve Kizaru modellerini kullandım, ses performansları iyiydi ve mikrofonları şu ana kadar kullandığım ciddi anlamda en iyi mikrofonlara sahiplerdi. Fakat iki modelde de yaşadığım sorunlar bu güzellikleri öldürüyordu maalesef. Birinicisi dip ses, ikincisi ise 2 veya 3 saatten sonra kulağı çok ağrıtmaya başlıyorlardı ve biraz ağırlardı. Hele özellikle uzun süre kulaklık takılacaksa bu negatiflikler yüzünden asla alınmamalı.

Evet sizin için kötü bir deneyim olmuş fakat benim için sorun değil bunlar. Herkesin kulaklıktan ne beklediğine bağlı. Benim için en önemli şey mikrofon kalitesiydi ve gayet de iyi. Ayrıca benim kulaklığım kafaya göre şekil alıyor, o yüzden çok rahat geliyor ve memnunum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…