G Görkem Ötün Hectopat Katılım 20 Nisan 2021 Mesajlar 345 Çözümler 3 15 Ekim 2023 #1 Evet başlıkta gördüğünüzüz gibi bu ürün/kulaklık gerçekten 7.1 Surround mu? Ürün linki: Gamepower Fujin 7.1 Siyah Surround RGB Gaming Kulaklık Mikrofonlu Fiyatı
Evet başlıkta gördüğünüzüz gibi bu ürün/kulaklık gerçekten 7.1 Surround mu? Ürün linki: Gamepower Fujin 7.1 Siyah Surround RGB Gaming Kulaklık Mikrofonlu Fiyatı
HakanXD Megapat Cep Doktoru Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 6.139 Çözümler 51 Yer Bursa 15 Ekim 2023 #2 Görkem Ötün dedi: Evet başlıkta gördüğünüzüz gibi bu ürün/kulaklık gerçekten 7.1 Surround mu? Ürün linki: Gamepower Fujin 7.1 Siyah Surround RGB Gaming Kulaklık Mikrofonlu Fiyatı Genişletmek için tıkla... Sanal hocam o fiyatta gercek 7.1 bulaman.
Görkem Ötün dedi: Evet başlıkta gördüğünüzüz gibi bu ürün/kulaklık gerçekten 7.1 Surround mu? Ürün linki: Gamepower Fujin 7.1 Siyah Surround RGB Gaming Kulaklık Mikrofonlu Fiyatı Genişletmek için tıkla... Sanal hocam o fiyatta gercek 7.1 bulaman.
G Görkem Ötün Hectopat Katılım 20 Nisan 2021 Mesajlar 345 Çözümler 3 15 Ekim 2023 #3 Markayı çok sevmeyenler var (F/P olduğunu için) ama bu kulaklığın fiyatı hem pahalı ve gerçekten uraşmışlar. HakanXD dedi: Sanal hocam o fiyatta gercek 7.1 bulaman. Genişletmek için tıkla... Üzdü...
Markayı çok sevmeyenler var (F/P olduğunu için) ama bu kulaklığın fiyatı hem pahalı ve gerçekten uraşmışlar. HakanXD dedi: Sanal hocam o fiyatta gercek 7.1 bulaman. Genişletmek için tıkla... Üzdü...
ardacanci Kilopat Katılım 15 Mart 2023 Mesajlar 7.961 Makaleler 9 Çözümler 118 Yer Kocaeli, Gölcük Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Waifu Avcılığı 15 Ekim 2023 #4 Hayır, sanal 7.1. Gerçekten 7.1 Surround olan bir kulaklık alabilmek için bu fiyatın çok daha yukarılarına çıkmalısınız.
Hayır, sanal 7.1. Gerçekten 7.1 Surround olan bir kulaklık alabilmek için bu fiyatın çok daha yukarılarına çıkmalısınız.
HakanXD Megapat Cep Doktoru Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 6.139 Çözümler 51 Yer Bursa 15 Ekim 2023 #5 Görkem Ötün dedi: Markayı çok sevmeyenler var (F/P olduğunu için) ama bu kulaklığın fiyatı hem pahalı ve gerçekten uraşmışlar. Üzdü... Genişletmek için tıkla... 6 sene kullandım Medusa modelini fiyatina gore isini iyi yapiyor.
Görkem Ötün dedi: Markayı çok sevmeyenler var (F/P olduğunu için) ama bu kulaklığın fiyatı hem pahalı ve gerçekten uraşmışlar. Üzdü... Genişletmek için tıkla... 6 sene kullandım Medusa modelini fiyatina gore isini iyi yapiyor.
G Görkem Ötün Hectopat Katılım 20 Nisan 2021 Mesajlar 345 Çözümler 3 15 Ekim 2023 #6 ardacanci dedi: Hayır, sanal 7.1. Gerçekten 7.1 Surround olan bir kulaklık alabilmek için bu fiyatın çok daha yukarılarına çıkmalısınız. Genişletmek için tıkla... Bence 7.1 Surround şu an Meta'da olduğun için çok pahalı. Ve fazla kullanışlı bir yönünü göremiyorum bu özelliğin.
ardacanci dedi: Hayır, sanal 7.1. Gerçekten 7.1 Surround olan bir kulaklık alabilmek için bu fiyatın çok daha yukarılarına çıkmalısınız. Genişletmek için tıkla... Bence 7.1 Surround şu an Meta'da olduğun için çok pahalı. Ve fazla kullanışlı bir yönünü göremiyorum bu özelliğin.
510095 Hectopat Katılım 24 Aralık 2021 Mesajlar 8.312 Makaleler 2 Çözümler 23 15 Ekim 2023 #7 HakanXD dedi: 6 sene kullandım Medusa modelini fiyatina gore isini iyi yapiyor. Genişletmek için tıkla... Aşırı kötü model. Mikrofonu bozuldu, kablo rezalet, pad 1 yıl sonra soyuldu. Dip ses sorunu, ses kasma kötü. Ses kartı aşırı ısınıyordu.
HakanXD dedi: 6 sene kullandım Medusa modelini fiyatina gore isini iyi yapiyor. Genişletmek için tıkla... Aşırı kötü model. Mikrofonu bozuldu, kablo rezalet, pad 1 yıl sonra soyuldu. Dip ses sorunu, ses kasma kötü. Ses kartı aşırı ısınıyordu.
Airi Hectopat Katılım 10 Ağustos 2022 Mesajlar 1.990 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2023 #8 Gerçek 7.1 kulaklık olmaz ki zaten. 7+1 tane ses çıkışı olan kulaklıktan bahsediyoruz 2 tane kulağınız olduğuna göre ve sadece buralara koyabileceklerini düşünürsen sadece 2 çıkış olabilir zaten.
Gerçek 7.1 kulaklık olmaz ki zaten. 7+1 tane ses çıkışı olan kulaklıktan bahsediyoruz 2 tane kulağınız olduğuna göre ve sadece buralara koyabileceklerini düşünürsen sadece 2 çıkış olabilir zaten.
HakanXD Megapat Cep Doktoru Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 6.139 Çözümler 51 Yer Bursa 15 Ekim 2023 #9 510095 dedi: Aşırı kötü model. Mikrofonu bozuldu, kablo rezalet, pad 1 yıl sonra soyuldu. Dip ses sorunu, ses kasma kötü. Ses kartı aşırı ısınıyordu. Genişletmek için tıkla... Nasıl basariyorsunuz hocam cok ufak dip ses vardı padlar 4 yıl sonra soyuldu ama belki benim sansima denk gelmistir bilemiyorum.
510095 dedi: Aşırı kötü model. Mikrofonu bozuldu, kablo rezalet, pad 1 yıl sonra soyuldu. Dip ses sorunu, ses kasma kötü. Ses kartı aşırı ısınıyordu. Genişletmek için tıkla... Nasıl basariyorsunuz hocam cok ufak dip ses vardı padlar 4 yıl sonra soyuldu ama belki benim sansima denk gelmistir bilemiyorum.
G Görkem Ötün Hectopat Katılım 20 Nisan 2021 Mesajlar 345 Çözümler 3 15 Ekim 2023 #10 Gamepower'da bütün bütçeyi tasarıma harcıyor maalesef