Gamepower Fujin 7.1 kulaklık alınır mı?

Daha fazla  
Arkadaşlar Havit H2002P önermeyiniz. Aldım, kafama küçük geldi ve iade ettim. 1-1.5 arası bir kulaklık almak istiyorum. Bu kulaklık alınır mı? Yok derseniz daha iyi bir öneriniz var mıdır?

Arkadaşlar Havit H2002P önermeyiniz. Aldım, kafama küçük geldi ve iade ettim. 1-1.5 arası bir kulaklık almak istiyorum. Bu kulaklık alınır mı? Yok derseniz daha iyi bir öneriniz var mıdır?

Kral şu anda kullanıyorum ve kesinlikle tavsiye ederim, fiyatına göre muazzam vallahi.

3 rengi var. 7.1 var wireless bluetooth ve kablolu kullanılabiliyor ort 40-50 saat şarjı gidiyor led kapalı. mikrofon çıkarılabiliyor.
Fiyat hoşmuş ama hocam kablosuz kulaklıklar özellikle düşük bütçede çok problem çıkartıyorlar. Kablosuz olması gibi bir isteğim yok, hatta kablolu olursa daha iyi.

Geçmişte kullanmıştım, fiyatına göre oldukça kaliteli.

Kral şu anda kullanıyorum ve kesinlikle tavsiye ederim, fiyatına göre muazzam vallahi.
Geçmişte kullanmıştım, fiyatına göre oldukça kaliteli.
Kafam büyük, büyük kafaya olur mu sizce? H2002P almıştım kafama küçük gelince iade ettim. Mpow EG10 kullanıyorum kafama gayet rahat oturuyor en büyük ayarında.

1 yıl kullandım aşırı rahatsız konfor sıfır, dip ses var, ve ses kartı çok kötü ekran kartımı değiştirmiştim kartta cw vardı olduğu gibi tüm cw sesi kulaklığa geçti. Bende Gamenote aldım rahat daha ucuz.

Kafam büyük, büyük kafaya olur mu sizce?
Hocam benim kafamda büyük ben de iri biriyim ben sorun yaşamadım.

Ne kadar bir kullanım süresi sonucu oluştu bu izlenim acaba?
Kulaklığın 7.1 özelliği sanal olarak sunuluyor ve özelleştirilebilir. Bunun dışında ses kalitesi ve mikrofon kalitesi, fiyatının çok üzerinde; gerçekten inanılmaz başarılı bir mikrofonu vardı, ses kalitesi de aynı şekilde çok iyiydi.

Gamepower’ın kontrol yazılımı da muazzam çalışıyor; içinde ses özelleştirme seçenekleri mevcut, sesinizi çocuk sesi, kadın sesi ya da canavar sesi gibi değiştirebiliyordunuz. Fiyat - Performans açısından kesinlikle şiddetle önereceğim bir kulaklık.

7.1 performansı zayıf demiştim ama bu, 8.000-10.000 TL’lik kulaklıklara göre zayıf yoksa fiyatına göre 7.1 performansı oldukça başarılı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı