R reysYUSUF Femtopat Katılım 16 Nisan 2023 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2023 #1 Gamepower Fujin 7.1 Siyah Surround RGB Gaming Kulaklık Mikrofonlu Fiyatı Gamepower Fujin Siyah 7.1 Surround RGB Gaming Kulaklık yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. ty.gl Gamepower fujin 7.1 bu kulaklığı almayı düşünüyorum, sizce nasıl? Başka önerebileceğiniz kulakık var mı?
Gamepower Fujin 7.1 Siyah Surround RGB Gaming Kulaklık Mikrofonlu Fiyatı Gamepower Fujin Siyah 7.1 Surround RGB Gaming Kulaklık yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. ty.gl Gamepower fujin 7.1 bu kulaklığı almayı düşünüyorum, sizce nasıl? Başka önerebileceğiniz kulakık var mı?
Kagan3496 Hectopat Katılım 5 Eylül 2021 Mesajlar 1.496 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2023 #2 fujini bilmem ama ben jin modelini kullanıyorum 2021 in başında aldım hala kullanıyorum hiç bir sorunu yok sadece kulak padleri soyulmaya başladı ki bu gayet normal geliyor bana, gamepower aşa yukarı aynı malzemeleri kullanıyor kulaklıklarında .
fujini bilmem ama ben jin modelini kullanıyorum 2021 in başında aldım hala kullanıyorum hiç bir sorunu yok sadece kulak padleri soyulmaya başladı ki bu gayet normal geliyor bana, gamepower aşa yukarı aynı malzemeleri kullanıyor kulaklıklarında .
Mirza Kaplan Kilopat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 9.857 Makaleler 3 Çözümler 65 Yer Amerika / Las Vegas / Bellagio Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: i5 12400F Motherboard: Asus prime H610-D GPU: XFX SWFT RX6600 Cinsiyet Erkek Meslek ATARİYST 14 Mayıs 2023 #3 Alınmaz. Bütçe nedir?
Paper.C Kilopat Katılım 1 Haziran 2022 Mesajlar 5.473 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2023 #4 Mirza Kaplan dedi: Alınmaz. Bütçe nedir? Genişletmek için tıkla... 850 TL. Yazmış hocam zaten arkadaş bütçesini gözünüzden kaçmış herhalde.
Mirza Kaplan dedi: Alınmaz. Bütçe nedir? Genişletmek için tıkla... 850 TL. Yazmış hocam zaten arkadaş bütçesini gözünüzden kaçmış herhalde.
Mirza Kaplan Kilopat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 9.857 Makaleler 3 Çözümler 65 Yer Amerika / Las Vegas / Bellagio Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: i5 12400F Motherboard: Asus prime H610-D GPU: XFX SWFT RX6600 Cinsiyet Erkek Meslek ATARİYST 14 Mayıs 2023 #5 Paper.C dedi: 850 TL. Yazmış hocam zaten arkadaş bütçesini gözünüzden kaçmış herhalde. Genişletmek için tıkla... Genelde oraya yazılan bütçelere sadık kalmıyorlar o yüzden sordum.
Paper.C dedi: 850 TL. Yazmış hocam zaten arkadaş bütçesini gözünüzden kaçmış herhalde. Genişletmek için tıkla... Genelde oraya yazılan bütçelere sadık kalmıyorlar o yüzden sordum.