A ArdaG0 Hectopat Katılım 1 Şubat 2022 Mesajlar 240 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2023 #1 850TL bütçem var. Gamepower fujin iyi mi sizce? 7.1 kulaklık da onerirseniz sevinirim.
Furkan Borak Hectopat Katılım 17 Temmuz 2022 Mesajlar 4.949 Makaleler 1 Çözümler 29 Yer Kocaeli, Karamürsel 17 Kasım 2023 #2 Evet o bütçeye daha iyisi yok. Havit al diyenler gelmeden yapıştırın geçin. Gamepower'in tek güzel yaptığı şey klavye ve kulaklığı zaten.
Evet o bütçeye daha iyisi yok. Havit al diyenler gelmeden yapıştırın geçin. Gamepower'in tek güzel yaptığı şey klavye ve kulaklığı zaten.
Soraka Kajmer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 4.076 Makaleler 10 Çözümler 26 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2023 #3 Furkan Borak dedi: Evet o bütçeye daha iyisi yok. Havit al diyenler gelmeden yapıştırın geçin. Gamepower'in tek güzel yaptığı şey klavye ve kulaklığı zaten. Genişletmek için tıkla... Klavye olduğuna emin miyiz hocam? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Kasım 2023
Furkan Borak dedi: Evet o bütçeye daha iyisi yok. Havit al diyenler gelmeden yapıştırın geçin. Gamepower'in tek güzel yaptığı şey klavye ve kulaklığı zaten. Genişletmek için tıkla... Klavye olduğuna emin miyiz hocam?
Serquis Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Temmuz 2019 Mesajlar 5.134 Çözümler 13 Yer USA Daha fazla Sistem Özellikleri i5 12400F MSI BOMBER H610M G SKILL RIPJAWVS 16x2 3600MHZ Ram RX6600 Pulse MSI Mag A550BN DeepCool CC560 Kioxia Exercia 500GB M.2 2 Adet 320GB Dandirik Laptop HDD Dahua LM24 E231 Monitör Cinsiyet Erkek Meslek Freelance 17 Kasım 2023 #4 Furkan Borak dedi: Gamepower'in tek güzel yaptığı şey klavye ve kulaklığı zaten. Genişletmek için tıkla... Hayatımda daha yanlış info görmedim.
Furkan Borak dedi: Gamepower'in tek güzel yaptığı şey klavye ve kulaklığı zaten. Genişletmek için tıkla... Hayatımda daha yanlış info görmedim.
TurboxFanClub Hectopat Katılım 4 Mayıs 2021 Mesajlar 630 Çözümler 4 17 Kasım 2023 #5 Kalitesiz plastik parçası. Almayın, aldırmayın. Sorunları ile uğraşmak zorunda kalırsınız.
3 370335 Hectopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 4.132 Makaleler 1 Çözümler 3 17 Kasım 2023 #6 Furkan Borak dedi: Evet o bütçeye daha iyisi yok. Havit al diyenler gelmeden yapıştırın geçin. Gamepower'in tek güzel yaptığı şey klavye ve kulaklığı zaten. Genişletmek için tıkla... İki elim kanlı olsa Gamepower Rampage fason fison plastik parça almam aldırtmam para biriktirir markalı bir ürün alırım daha iyi.
Furkan Borak dedi: Evet o bütçeye daha iyisi yok. Havit al diyenler gelmeden yapıştırın geçin. Gamepower'in tek güzel yaptığı şey klavye ve kulaklığı zaten. Genişletmek için tıkla... İki elim kanlı olsa Gamepower Rampage fason fison plastik parça almam aldırtmam para biriktirir markalı bir ürün alırım daha iyi.
Furkan Borak Hectopat Katılım 17 Temmuz 2022 Mesajlar 4.949 Makaleler 1 Çözümler 29 Yer Kocaeli, Karamürsel 17 Kasım 2023 #7 Zamanında Gamepower Mihawk ve Gamepower Ogre RGB kullandım. Çok memnundum. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Kasım 2023
TurboxFanClub Hectopat Katılım 4 Mayıs 2021 Mesajlar 630 Çözümler 4 17 Kasım 2023 #8 370335 dedi: İki elim kanlı olsa Gamepower Rampage fason fison plastik parça almam aldırtmam para biriktirir markalı bir ürün alırım daha iyi. Genişletmek için tıkla... Turbox almanızı da tavsiye ederim. Furkan Borak dedi: Zamanında Gamepower Mihawk ve Gamepower Ogre RGB kullandım. Çok memnundum. Genişletmek için tıkla... Sanırsam sadece GamePower ürünlerini kullanmışsınız. Başka markaları da denemenizi öneririm.
370335 dedi: İki elim kanlı olsa Gamepower Rampage fason fison plastik parça almam aldırtmam para biriktirir markalı bir ürün alırım daha iyi. Genişletmek için tıkla... Turbox almanızı da tavsiye ederim. Furkan Borak dedi: Zamanında Gamepower Mihawk ve Gamepower Ogre RGB kullandım. Çok memnundum. Genişletmek için tıkla... Sanırsam sadece GamePower ürünlerini kullanmışsınız. Başka markaları da denemenizi öneririm.
Furkan Borak Hectopat Katılım 17 Temmuz 2022 Mesajlar 4.949 Makaleler 1 Çözümler 29 Yer Kocaeli, Karamürsel 17 Kasım 2023 #9 TurboxFanClub dedi: Turbox almanızı da tavsiye ederim. Sanırsam sadece GamePower ürünlerini kullanmışsınız. Başka markaları da denemenizi öneririm. Genişletmek için tıkla... Hayır piyasada ki çoğu ürünü kullandım. Şuan başka ekipmanlar kullanıyorum. Gayet memnunum. 800 TL'lik kulaklık ve 1000 TL'lik bir klavyeden çok beklentiniz olmasın.
TurboxFanClub dedi: Turbox almanızı da tavsiye ederim. Sanırsam sadece GamePower ürünlerini kullanmışsınız. Başka markaları da denemenizi öneririm. Genişletmek için tıkla... Hayır piyasada ki çoğu ürünü kullandım. Şuan başka ekipmanlar kullanıyorum. Gayet memnunum. 800 TL'lik kulaklık ve 1000 TL'lik bir klavyeden çok beklentiniz olmasın.
Laveria fredy Decipat Katılım 29 Ağustos 2023 Mesajlar 1.490 Çözümler 5 17 Kasım 2023 #10 Furkan Borak dedi: Gamepower'in tek güzel yaptığı şey klavye ve kulaklığı Genişletmek için tıkla... Ogre, Warlock buna güldü Son düzenleyen: Moderatör: 17 Kasım 2023
Furkan Borak dedi: Gamepower'in tek güzel yaptığı şey klavye ve kulaklığı Genişletmek için tıkla... Ogre, Warlock buna güldü