Gamepower Fujin alınır mı?

stampylongear

Hectopat
Normalde bütçeyi daha düşük tutmuştum ama dip ses, kullanım konforu gibi sorunlarda soru işareti bulup yükselttim. Kablolu olmalı ve benim için mikrofon kalitesi pek önemli değil. Havit modelleri de vardı da bunu alıp geçeyim mi? Kulaklık araştırmaktan sıkıldım yoksa istediğim kriterlere uygun daha iyi öneriniz var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu markanın hiç bir ürünü alınmaz. Bu ve benzerlerini.

Ben olsam 4 kulaklığında inceleme videosunu izlerim ona göre kafama yatanı alırdım.

Gamepower Rampage falan alınmaz. 2 gün sonra bozuluyor, elektronik eşya bozulabilir diyorsun falan servise gönderiyorsun orada da mağdur oluyorsun.

Teşekkür ederim hepsini tek tek inceleyeceğim. Bir de benim için tasarımı mikrofon kalitesinden daha önemli bu bütçede aydınlatması da olan kaliteli olduğunu düşündüğünüz kulaklık var mı? Tahminen bütçenin artması lazım.

3-4 yıldır Gamepower tinker V2 Gaming headset kullanıyorum hiçbir sıkınıtısı yok kulak pedleri yırtılması dışında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…