Gamepower FUJIN vs Razer BlackShark V2 X

evrN

Hectopat
Arkadaşlar 1500-1600 TL bütçem var bu 2 kulaklık arasında kaldım.

Hangisi daha iyidir? Oyun oynamak için kullanacağım Razer'da USB yok jack ile kullanılıyor, Gamepower'da ise USB ile ses kartı var bu ses farkı oluşturur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Doğruya doğru şimdi Fujin'in mikrofonu daha iyi ama malzeme kalitesi, rahatlık, görünüş ve ses temizliği konularını da ele alırsak kesinlikle V2X.
Teşekkürler öncelikle yorumlarınız için.
Peki 1500-1600TL Civarında önerebileceğiniz başka kulaklıklar var mı?
Birde eski kulaklığım olan G432 7.1 şuan 1400 TL'ye alınır mı?

O zaman konuyu şu şekilde düzenlemek istiyorum hocam
G432 VS FUJİN VS BlackShark V2 X

Fujin kronik sorunlu bir ürün. Kablo dolanması ve dip ses gibi sorunlarla karşılaşabilirsiniz o yüzden hiç önermem. G432 vs V2 X olarak bakalım. Ses kasma olarak V2 X az da olsa daha iyi. İzolasyon ve yalıtım konusunda V2 X daha iyi. G432'nin tizleri açık ara ile daha iyi. V2 X ise bas konusunda bir tık önde. Orta ses seviyelerinde ise G432 ses kalitesi daha iyi. Mikrofona gelirsek gürültü engelleme konusunda bir tık geri olsa da karşıya iletilen ses kalitesi ve netliği konusunda V2 X çok daha iyi. Yani alacağınız ürün kullanım amacınıza göre değişir.

Fujin kronik sorunlu bir ürün. Kablo dolanması ve dip ses gibi sorunlarla karşılaşabilirsiniz o yüzden hiç önermem. G432 vs V2 X olarak bakalım. Ses kasma olarak V2 X az da olsa daha iyi. İzolasyon ve yalıtım konusunda V2 X daha iyi. G432'nin tizleri açık ara ile daha iyi. V2 X ise bas konusunda bir tık önde. Orta ses seviyelerinde ise G432 ses kalitesi daha iyi. Mikrofona gelirsek gürültü engelleme konusunda bir tık geri olsa da karşıya iletilen ses kalitesi ve netliği konusunda V2 X çok daha iyi. Yani alacağınız ürün kullanım amacınıza göre değişir.
Hocam V2 X vardı abimde ancak yanakları acayip sıkıyordu yani kafama birisi baskı uyguluyormuş gibi alışılmıyorduda tüm oyun zevkini b*k ediyordu.
G432 Alacağım sanırsam.

Bu V2X modeli için bir arkadaşım 7.1 aktivasyon kodu olmadı gelan diyor. Ben biraz bakındım ama net bir konu bulamadım. 3.5 jack girişli olan bu modelde 7.1 diyor peki neden aktif olmuyor 😂

Technopat Haberler

Geri
Yukarı