uuradymn Decapat Katılım 21 Kasım 2022 Mesajlar 235 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2022 #1 Ne zaman bilgisayarı kapatıp açsam bir önceki ayarlarımı hatırlamıyor ve en baştan ayarlamak zorunda kalıyorum. Bir çözümü var mıdır bunun?
Ne zaman bilgisayarı kapatıp açsam bir önceki ayarlarımı hatırlamıyor ve en baştan ayarlamak zorunda kalıyorum. Bir çözümü var mıdır bunun?
Pentrall Decapat Katılım 15 Ocak 2022 Mesajlar 156 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2022 #2 uuradymn dedi: Ne zaman bilgisayarı kapatıp açsam bir önceki ayarlarımı hatırlamıyor ve en baştan ayarlamak zorunda kalıyorum. Bir çözümü var mıdır bunun? Genişletmek için tıkla... Bi silip yeniden yükle bakayım.
uuradymn dedi: Ne zaman bilgisayarı kapatıp açsam bir önceki ayarlarımı hatırlamıyor ve en baştan ayarlamak zorunda kalıyorum. Bir çözümü var mıdır bunun? Genişletmek için tıkla... Bi silip yeniden yükle bakayım.
uuradymn Decapat Katılım 21 Kasım 2022 Mesajlar 235 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2022 #3 Aynı hocam değişen hiçbir şey olmadı, led RGB ayarları Single iken her açtığımda tekrar Ring'e dönüyor. sanırım yazılımı yaparken bunu akıl edememişler Dosya Ekleri 1670750522704.png 1,8 MB · Görüntüleme: 52
Aynı hocam değişen hiçbir şey olmadı, led RGB ayarları Single iken her açtığımda tekrar Ring'e dönüyor. sanırım yazılımı yaparken bunu akıl edememişler
S steelheartson Decapat Katılım 22 Ocak 2023 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2023 #4 aynısı bendede oluyor çözümü bulan var mı?